טובולרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טובולרי
    שקד
    18/09/2014

שלום, לפני כשבוע עברתי הגדלת חזה אצל אחד הפלסטיקאים הטובים בארץ. לפני הניתוח אובחנתי כבעלת מבנה טבולרי, הוחלט לשים לי 280 חתך מתחת לקפל השד. התוצאה מזעזעת, החזה שפיצי מאוד, הפטמות נמצאות בחלק תחתון מידי של השד, בנוסף השד קטן מאוד ובקושי מורגש שינוי. אני מאוד מאוכזבת.. ומתביישת לצאת מהבית הרי אני לא יכולה ללבוש חזייה עם ריפוד כרגע. ורואים את השפיציות מבעד לחולצה.. האם לפי דעתך הצורה צפויה להשתנות ברמה של שינוי מחזה שפיצי לעגול?? אני יודעת שאומרים שיש להמתין מספר חודשים.. אך זה לא הגיוני שהחזה עשוי להשתנות במידה כ״כ ניכרת... החלום שלי התנפץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טובולרי

הוספת תגובה

• טובולרי - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    18/09/2014

ענבר שלום
    אכן עליך להתאזר בסבלנות.
    שבוע לאחר ניתוח ובמיוחד ניתוח של שד טובולרי זה שלב מוקדם מדי על מנת לראות מה תהיה התוצאה.
    השד ישנה את צורתו וסביר להניח שיסתדר עם הזמן.
    השתל עדיין ממוקם גבוה ויורד למקומו לאחר מספר שבועות.
    סבלנות היא מילת המפתח !!!
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שקד אשמח אם תיצרי איתי קשר!!

רעות
    02/08/2015

הי אני גם מעוניינת לעבור את הניתוח מחפשת בנרות בנות שעשו כדי לשמוע פרטים, אשמח מאוד אם תיצרי איתי קשר תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו