מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טובולרישקד18/09/2014
שלום, לפני כשבוע עברתי הגדלת חזה אצל אחד הפלסטיקאים הטובים בארץ. לפני הניתוח אובחנתי כבעלת מבנה טבולרי, הוחלט לשים לי 280 חתך מתחת לקפל השד. התוצאה מזעזעת, החזה שפיצי מאוד, הפטמות נמצאות בחלק תחתון מידי של השד, בנוסף השד קטן מאוד ובקושי מורגש שינוי. אני מאוד מאוכזבת.. ומתביישת לצאת מהבית הרי אני לא יכולה ללבוש חזייה עם ריפוד כרגע. ורואים את השפיציות מבעד לחולצה.. האם לפי דעתך הצורה צפויה להשתנות ברמה של שינוי מחזה שפיצי לעגול?? אני יודעת שאומרים שיש להמתין מספר חודשים.. אך זה לא הגיוני שהחזה עשוי להשתנות במידה כ״כ ניכרת... החלום שלי התנפץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובולרי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/09/2014ענבר שלום
אכן עליך להתאזר בסבלנות.
שבוע לאחר ניתוח ובמיוחד ניתוח של שד טובולרי זה שלב מוקדם מדי על מנת לראות מה תהיה התוצאה.
השד ישנה את צורתו וסביר להניח שיסתדר עם הזמן.
השתל עדיין ממוקם גבוה ויורד למקומו לאחר מספר שבועות.
סבלנות היא מילת המפתח !!!
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שקד אשמח אם תיצרי איתי קשר!!
רעות02/08/2015הי אני גם מעוניינת לעבור את הניתוח מחפשת בנרות בנות שעשו כדי לשמוע פרטים, אשמח מאוד אם תיצרי איתי קשר תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?