מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלי סיליקון ultra high של חברת מנטשני27/09/2014
שלום רב,
לפני כשש שנים עברתי ניתוח הגדלת חזה עם שתלי סיליקון של חברת סבין, פרופיל גבוה בנפח של 265CC. כיום, לאחר שנתגלה דלף באחד השתלים, אני עתידה לעבור ניתוח נוסף ועל הדרך רציתי להגדיל קצת יותר. מכיוון שאני צרה במיוחד (גובה 1.60, משקל 47) המנתח שלי המליץ לי על שתלי סיליקון ultra high כך שאוכל להכניס נפח גדול יחסית כך שלא יגלוש לצדדים (ההמלצה הינה 295/320CC). אני נורא מפחדת שהשתלים יראו כמזוייפים מאוד, גבוהים מאוד ועגולים מאוד ולא טבעיים לגופי הקטן, אך עם זאת אני רוצה להגדיל יותר מכיוון ש 265CC פרופיל גבוה בקושי נראים עלי.
בייחוד אני מפחדת כי אני לא מוצאת תגובות והמלצות על שתלים אלו ובטח שלא תמונות. אודה להמלצתכם הכנה והמסורה.
תודה רבה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי סיליקון ultra high של חברת מנט - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/09/2014שני שלום
השתלים של חברת מנטור הם שתלים שיש להם אישור FDA. התאמת השתלים נעשית ע"י המנתח ובהתאמה אישית לכל מבנה גוף.
במידה והמנתח שלך המליץ על שתלים ULTRA HIGH כנראה שהוא מעריך שהשתל מתאים למבנה גופך.
לא ניתן לתת לך תשובה איך יראה השד שלך לאחר הניתוח ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?