סיליקון דלף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקון דלף
    ליז
    02/10/2014

שלום רב אני שואלת שאלה בקשר לדודה שלי..
    היא עשתה ניתוח להגדלת חזה אני מעריכה 7-9 שנים לפני שנתיים גילו לה דליפה הרגשנו שהחזה רך וזז כולו היא קיבלה אישור לניתוח חיכתה לתאריך ודחתה ודחתה איתי אותה השבוע והיא רזתה מאוד מאוד !!! יכול להיות שהיא רצתה להרגיע ואמרה שיש דליפה וקיבלה אישור לניתוח או אולי זה לא דליפה וזה לא נשמע הגיוני ??? כי היא הסבירה שהיא אוכלת ולא משמינה אמרתי לה יכול להיות שזה קשור אמרה אולי והתחמקה מהר .. יש לציין שהיא סיפרה לי לפני שנתיים היא סבלה מכאבים מספר חודשים .. לא נראה לי שהיה לה ראש וזמן לזה ולא נראה לי שהיא מבינה את הסיכונים.. יש לך הסבר הגיוני ותשובה רצינית מרופא שאני יכולה להגיד לה לפי הסימנים והדברים שהסברתי לך .. אלא נראה לי שהיא עם דליפה שנתיים בלי ללכת לבית חולים מכאבים עזים אשפוזים וכאלה ?? או שזה יכול להיות ופתאום להתפרץ תודהההה וסליחה על השאלה הארוכה רציתי להסביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיליקון דלף

הוספת תגובה

• סיליקון דלף - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    07/10/2014

שלום רב
    בדרך כלל אין כאב המלווה דליפת סיליקון.
    בשנים האחרונות הסיליקון עשוי במרקם גל סמיך מאד ולכן גם אינו מתפזר בגוף.
    אינני יודע איזה שתל יש לדודתך והאם השתל עמד בכל הסטנדרטים המקובלים.
    בכל מקרה, מאד לא מומלץ להסתובב שנתיים עם שתל דולף, ויש לבצע את הניתוח בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו