מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה מעל השריריולי25/10/2014
ד"ר שלום,
אני בחורה רזה גובהי 1.65 ומשקלי 45 ק"ג, טוענים שאני נראית טוב אבל מתחת לחולצה והחזיה המרופדת מסתתרת בחורה שטוחה לחלוטין עם חזה נערי של בן...
שנים שאני מעוניינת לעבור הגדלה והעמקתי הרבה בקריאת חומר רלוונטי.הבנתי כי רוב הרופאים מעדיפים למקם את השתל מתחת לשריר בעיקר בבנות ללא רקמת שד. אני מעוניינת לעבור הגדלה אך ורק מעל השריר ולקבל חזה קטנטן כמו שאני עכשיו עם החזיה רק משהו משלי.בכל מקום אני קוראת על הריפלינג הבלתי נמנע ולא מעט על קופסית שנוצרת גם שנה אחרי הניתוח. מאידך אני כל הזמן קוראת על התקדמות טכנולוגית ועל שתלים שהם קוהיסיבים יותר עם מעטפת נקשרת יותר בקלות וכל מיני חידושים.מה דעתך בעניין?יש לי סיכוי לעשות את הניתוח כפי רצוני הנ"ל?
תודה מראש,
יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה מעל השריר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/10/2014יולי שלום
לא ברורה לי התנגדותך לניתוח מתחת לשריר.
בכל מקרה יש לראותך על מנת שניתן יהיה להחליט באם ניתוח מעל השריר הוא בכלל אפשרי בנתונים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
יולי26/10/2014על תשובתך!
עולה מדבריך שאם אסרב לעבור את הניתוח עם שתל קטן מעל השריר אז כדאי שלא אנסה אפילו...כי אין טעם?כי?כי אני טועה ואין דבר כזה שתל קטן שאפשר לשים מעל השריר ושיראה נורמלי בלי גלים ועניינים?
הסיבה שאינני מעוניינת לחתוך את השריר נובע מכך שאני מתעסקת בתחום הספורט ובאופן כללי מעדיפה להישאר שטוחה כל חיי מאשר לחתוך שריר שמן הסתם לא יתאחה ויחזור להיות כמו שהיה אלא אם כן אני טועה?אני לא מחפשת להוריד מאיכות חיי, אני בחורה בריאה בדרך כלל.נכון יש מחיר ליופי, ברמה של לחתוך שריר זה כבר יקר לי,מצטערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?