מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לעשות הקטנת חזהשיר04/12/2014
שלום אני אוטוטו בת 20, וכבר המון זמן אני רוצה לעשות הקטנת חזה
המידה שלי נורא מכבידה עליי גם פיזית וגם נפשית. אני כרגע חודש אחרי ניתוח גב לאחר שהיה לי פריצת דיסק גדולה.. אני מתלבטת אם לעשות השנה את הניתוח להקטנת חזה או לחכות עם זה ?
חשוב לציין שאני רוצה לעשות וועדה דרך קופת חולים שתממן לי את הניתוח ושמעתי שזה לוקח המון זמן לפחות 4 חודשים עד שהוועדה מתבצעת
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעשות הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/12/2014שיר שלום
כדאי להתחיל עם תהליכי האישורים.
לאחר שתקבלי אישור תוכלי להתייעץ עם המנתח לגבי מועד הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממונת על ידי קופת חולים
רעות r23/06/2015שלום, אני הולכת לבצע את הניתוח - הקטנת חזה ביום רביעי הקרוב
אני יכולה רק לענות לך - שאת צרכה ללכת לאורתופד הוא צריכה לבדוק לך גדול ומרחק של פיטמה ובנוסף לבדוק שבאמת יש לך עקמת שעומדת ב''סטנדרטים'' שהקופה העמידה. הספחים שלך נשלחים ואת אמורה לקבל תשובה תוך מספר שבועות- אני קבלתי לאחר שעתיים - הזוי. - ועוד אחרי שהרופאים אמרו לי שאני לא אקבל לדעתם
מה שלוקח זמן זה התור. בבית החולים.
אני קבלתי אישור ב אוקטובר 2010 - וזומנתי לדצמבר 2016 שנתייים!!!!
במקרה הכרתי בחורה שהצליחה להקדים לי בשנה.
ובפתאומיות משהי ביטלה והבחורה והתקשרה אליי חמישיי שעבר ואמרה לי רוצה שבוע הבא ניתוח?! - היה לי מזל!!!!!!
קחי בחשבון זה לוקח ים זמן!!!! בגלל שמנתחים מקופת חולים בבית החולים בחורה אחת בחודש!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה בבית חולים ציבורי
אילנה28/12/2015רעות שלום,
גם לי יש אישור לעשות ניתוח בבית חולים ציבורי
רציתי לשמוע עוד פרטים ממך.
איפה עשית את הניתוח ?
איך עבר לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?