רווח בחזה ונזק אחרי שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בחזה ונזק אחרי שנה וחצי
    שני אברהם
    10/02/2015

דר שלום

לפני כשנה וחצי עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר,מחזה נפול שלאחר לידה והרזיה עברתי לתוספת של 350 CC ..במהלך השנה הראשונה החזה היה גבוה ויפה...
    בחצי שנה האחרונה אני שמה לב לנפילה של החזה, כרגע יש רווח גדול בין השדיים ואם אני שמה חזיית ספורט אני רואה כי ה"גבעות" אינן שוות...ימין נמוך יותר משמאל וכמעט לא נראת עם החזייה "גבעות" כלל ...מרגיש כאילו השתלים נודדים לאיזור בית השחי..
    במהלך השנה הקפדתי על לבישת חזיה ביום ובלילה ללא הרמת משאות כבדים- כיצד ייתכן שיש נזק שכזה לחזה?..האם זה נורמאלי?..כיצד נוצר הרווח?..
    אם נזק כזה הוא לאחר שנה וחצי- האם ניתן לתבוע תיקון על ידי הפרופסור המבצע?... אם יש צורך בתמונה אוסיף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רווח בחזה ונזק אחרי שנה וחצי - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    11/02/2015

שני שלום
    נפילה של החזה קוראת תמיד, משך הזמן עד לנפילה שונה ותלוי במצב ההתחלתי, באלסטיות של העור בגודל השתלים ושינויים במשקל הגוף.
    השוני בין הצדדים יכול להעלות חשד לדלף באחד השתלים וצריך לבדוק.
    בכל מקרה מומלץ לחזור למנתח שלך בכדי לבדוק את המצב ולהתייעץ מה ניתן או צריך לעשות.
    בהצלחה
    דר' רונן גלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו