כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    דבי
    18/02/2015

אני בת 53 עברתי הגדלת חזה לפני 9 שנים. לאחר שנה ביוק התחיל לי כאב לחץ נוראי כאילו חזיה לוחצת לי זרמים שורף עד לפיטמה במיוחד לצד החיצוני של השד . מרגישה שהשד כבד כאילו יש משקולת. פניתי למנתח שלי והוא אמר שזה לא קשור לניתוח פניתי לעוד כמה פלסטיקאים ומהבדיקה שלהם לא עלה דבר שיש לי שהוא לא תקין . עשיתי MRI שד צילומים מיפוי עצמות צוואר גב עמוד שידרה הכל תקין. לאחר שניגשתי שוב פעם למנתח שלי לפני 3 שנים ביקשתי שיחליף לי את השתל . השתל הוחלף ועדיין שום דבר לא השתניה. אני סובלת כבר 8 שנים הכאב גם באיזור הצלע והגב בנקודה שמגבילה לשד. עברתי כמה וכמה הזרקות במרפאות כאב . בין צילעית, ועוד כמה הזרקות. לפני שבוע עוד זריקה שמעצבבת את איזור השד ןלא עוזר.
    כל כדור לכאב הכי חזק לא עוזר לי פשוט כל היום מהבוקר כשאני מתעוררת לוחץ לי וגם יחד עם זה מרגישה פעימות חזקות כל היום.. הכאב מושך כאילו מתכווץ לי השד

מה אתה חושב דר אולי זה עצב אולי השתל לוחץ לי אני פשוט לא יודעת למי לפנות זה .. אחרי שפניתי לכמה רופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• כאב - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    22/02/2015

דבי שלום
    לאחר שכל כך הרבה רופאים בדקו אותך ועברת בדיקות הדמייה בוודאי שלא ניתן לאבחן את הבעייה דרך האינטרנט. אולי הפתרון יהיה הוצאת השתלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דבי
    23/02/2015

כל הכבוד איזה תשובה נתתה .באמת פתרתה לי את הבעיה להוציא את השתלים גם אבא שלי שהוא לא רופא אמר לי את זה.. שאלתי אותך שאלות ואפילו לא התייחסתה

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו