מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבדבי18/02/2015
אני בת 53 עברתי הגדלת חזה לפני 9 שנים. לאחר שנה ביוק התחיל לי כאב לחץ נוראי כאילו חזיה לוחצת לי זרמים שורף עד לפיטמה במיוחד לצד החיצוני של השד . מרגישה שהשד כבד כאילו יש משקולת. פניתי למנתח שלי והוא אמר שזה לא קשור לניתוח פניתי לעוד כמה פלסטיקאים ומהבדיקה שלהם לא עלה דבר שיש לי שהוא לא תקין . עשיתי MRI שד צילומים מיפוי עצמות צוואר גב עמוד שידרה הכל תקין. לאחר שניגשתי שוב פעם למנתח שלי לפני 3 שנים ביקשתי שיחליף לי את השתל . השתל הוחלף ועדיין שום דבר לא השתניה. אני סובלת כבר 8 שנים הכאב גם באיזור הצלע והגב בנקודה שמגבילה לשד. עברתי כמה וכמה הזרקות במרפאות כאב . בין צילעית, ועוד כמה הזרקות. לפני שבוע עוד זריקה שמעצבבת את איזור השד ןלא עוזר.
כל כדור לכאב הכי חזק לא עוזר לי פשוט כל היום מהבוקר כשאני מתעוררת לוחץ לי וגם יחד עם זה מרגישה פעימות חזקות כל היום.. הכאב מושך כאילו מתכווץ לי השד
מה אתה חושב דר אולי זה עצב אולי השתל לוחץ לי אני פשוט לא יודעת למי לפנות זה .. אחרי שפניתי לכמה רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/02/2015דבי שלום
לאחר שכל כך הרבה רופאים בדקו אותך ועברת בדיקות הדמייה בוודאי שלא ניתן לאבחן את הבעייה דרך האינטרנט. אולי הפתרון יהיה הוצאת השתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דבי23/02/2015כל הכבוד איזה תשובה נתתה .באמת פתרתה לי את הבעיה להוציא את השתלים גם אבא שלי שהוא לא רופא אמר לי את זה.. שאלתי אותך שאלות ואפילו לא התייחסתה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?