מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמה והקטנת חזה לפני הגעה למשקל הרצחן11/04/2015
היי,
רזיתי בשנתיים האחרונות 25 קילו. אני מתכננת לרדת עוד 5-10 קילו. הייתי בפגישת ייעוץ לגבי ניתוח הקטנה והרמת חזה וציינתי בפני המנתח שטרם סיימתי עם תהליך ההרזיה ואני מעוניינת לרדת עוד 5-10 קג' הוא אמר שזה לא משמעותי לניתוח ולא אמור לגרום לי לדחות אותו (חשוב לציין שהגוף שלי "מעוצב" - זה לא שיש לי עודפי שומן שקשה להבין את צורתו, יש שיאמרו שאיני צריכה לרדת עוד במשקל).
קצת מוזר לי... אמנם לא מדובר על משקל גדול אבל עדיין, זה לא ישפיע על תוצאות הניתוח? הקילוגרמים שירדו לאחר הניתוח לא יכולים "לרוקן" מעט את החזה ולשנות את צורתו?.... בנוסף, לא כדאי להגיע כשהמנתח מקבל אינדיקציה מדויקת יותר של פרופורציות הגוף שלי?
האם התגובה של המנתח מעידה על חוסר מקצועיות/אחריות ואמורה להדליק אצלי נורה אדומה?
אשמח לחוות דעתך! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והקטנת חזה לפני הגעה למשקל הרצ - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/04/2015חן שלום
במידה ואת מתכננת לרדת עוד 10 קג ההמלצה שלי היא להגיע למשקל יציב וקבוע ואז לבצע את הניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?