פנייה לרופאים וגם למי שעבר הקטנת שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לרופאים וגם למי שעבר הקטנת שד
    תמרה
    11/11/2015

עברתי לפני כחודש ווחצי ניתוח להקטנת חזה ועדיין סובלת מכאבים עזים ומגודש בשדיים. גם צורת 2 הפטמות לא זהה אחת נראית שחורה ושנייה בצבע עור ושונות זו מזו בגודלן.
    גם הצורה והעיצוב ב-2 השדיים שונות זו מזו . למזלי הדבר לא בא לידי ביטוי במראה החיצוני מה עושים במצב כזה ? המראה לא ממש מושך !! נשארו גם קימטוטים לא יפים מתחת לשד

אשמח לשמוע גם תגובות ממי שעבר הקטנת שדיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנייה לרופאים וגם למי שעבר הקטנת שד - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    11/11/2015

תמרה שלום
    בשלב זה עדיין יכולות להיות בצקות דבר שנותן תחושה של גודש.
    לגבי הכאב והשוני בפטמות מומלץ להגיע לרופא המנתח על מנת שיבדוק אם תהליך הריפוי מתקדם כשורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור

תמרה
    11/11/2015

ראשית תודה על ההתייחסות.

לגבי השוני בפטמות לא נראה לי שהרופא יעורר את תשומת הלב לעניין ולא נראה שהשינוי מקורו בתהליך הריפוי כי מה שאני רואה הוא שמדובר בשתי פטמות שונות הן בצבע והן בקוטר של כל אחת מהן כך גם עניין האסימטריה של 2 השדיים.
    עשיתי הקטנת חזה רפואית כדי לטפל בבעיה רפואית אחת ונראה שיצרתי בעיה רפואית חמורה יותר ומקווה שמדובר במצב הפיך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    17/11/2015

תמרה שלום
    כאשר את מגיעה לביקורת העירי את תשומת ליבור של הרופא שלך לגבי השוני בפטמות ותדאגי לקבל תשובות שיספקו אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טענתי לגודש ולא לתחושה של גודש

גילה
    19/11/2015

יש הבדל בין תחושה לבין מצב קיים. מכאן, שמדובר בגודש של ממש . גודש שמאוד כואב
    מציק וגורם לנדודי שינה , עייפות וחולשה.

לעניין הפטמות , מה עושים במקרה שפטמות לא יוצאות או לא נראות זהות לאחר ניתוח?
    האם ניתוח חוזר יכול לתקן ? ומאיפה אפשר לקחת פטמה כי בשד אחד אני לא רואה שיש בכלל בפטמה ובשד שני הפטמה נראית כמו הפטמה שהייתה לי רק עדיין נפוחה.

בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טענתי לגודש ולא לתחושה של גודש - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    19/11/2015

תמרה/חנה שלום
    בצקת זו הצטברות של נוזלים. לכן יכול להווצר גודש.
    לגבי פטמות לא זהות או ניתוח חוזר עליך לפנות לרופא שלך על מנת לקבל תשובות.
    לא ניתן לתת תשובות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טענתי לגודש ולא לתחושה של גודש

גילה
    19/11/2015

יש הבדל בין תחושת גודש לבין גודש שאתה נוגע בו ומרגיש אותו . מכאן, שמדובר בגודש של ממש . גודש שמאוד כואב מציק וגורם לנדודי שינה , עייפות וחולשה.

לעניין הפטמות , מה עושים במקרה שפטמות לא יוצאות או לא נראות זהות לאחר ניתוח?
    האם ניתוח חוזר יכול לתקן ? ומאיפה אפשר לקחת פטמה כי בשד אחד אני לא רואה שיש בכלל בפטמה ובשד שני הפטמה נראית כמו הפטמה שהייתה לי רק עדיין נפוחה.

בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה אישית

מיכל
    24/11/2015

הי תמרה,
    בתור מישהי שעברה הקטנה (לפני שנתיים) אני יכולה לאמר לך שבחצי שנה הראשונה הכל היה נראה מוזר וצבעוני, וב3 חודשים הראשונים היה נדמה לי שהחזה שלי מלא בהליום.... ועוד היו לי פצעים באיזורי התפרים וכולה וכולה....
    כך פעם שהבאתי את הבהלה שלי לרופא הוא בעיקר אמר שאני צריכה סבלנות,
    ובסוף באמת (ואני מדברת על שנה אחרי) זה נראה אחרת לגמרי, ואני מאד מרוצה.

כן יצא לי לראות בחורות עם תוצאות פחות טובות.. אז תיידעי את הרופא בכל מה שמדאיג אותך, ושיסביר לך גם את התהליך.. אבל באמת תדעי שזה יכול לחלוטין ליהיות עניין זמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל תודה ותודה לרופאים על התגובה

תמרה
    25/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקטנת חזה

אילנה
    24/12/2015

מיכל שלום,
    אני מחפשת המלצה על מנתח להקטנת חזה
    אשמח לדעת אצל מי עשית את היתוח
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו