מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן לוקח לעשות ניתוח להגדלת חזה מתחילת התהליךA02/06/2016
שלום,
רציתי לדעת כמה זמן כל העניין הזה לוקח מהפגישה הראשונה עם המנתח הפלסטי ועד התוצאה הסופית ומה השלבים בתהליך אחד אחד...מהתור הראשון..
אשמח מאוד להסבר,
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה כולל כמה זה עולה בערך
A06/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה כולל כמה זה עולה בערך - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/06/2016עלות ניתוח הגדלת חזה נע בין 18,000-35,000 תלוי במנתח שתבחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לוקח לעשות ניתוח להגדלת חזה מתחילת התהליך - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/06/2016שלום
התשובה תלויה במנתח שתבחרי ובלוח הזמנים שלו.
במידה ולוח הזמנים פנוי ניתן להכנס לניתוח תוך שבוע-שבועיים מהפגישה הראשונה עם המנתח, לאחר ביצוע בדיקות דם ובדיקות נוספות לפי הנחייתו.
התוצאה הסופית לגמרי היא לאחר מספר חודשים, כאשר תוצאת הניתוח מתייצבת, הנפיחות יורדת והשתלים מתקבעים במקום.
יש ללבוש חזיה (ספורט או לחץ) במשך חודש עד שישה שבועות לאחר הניתוח לפי הנחיות המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מיד אחרי הניתוח החזה עוד לא נראה
A07/06/2016כמו שהוא אמור להראות? הוא משתנה אחר כך במידה משמעותית לטובה? והאם את החזיה שאמרת אפשר להוריד מדי פעם או שהיא חייבת להשאר 24/7 במשך תקופה?
ותודה רבה כמובן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מיד אחרי הניתוח החזה עוד לא נראה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/06/2016אחרי הניתוח החזה נפוח ולוקח מספר שבועות עד שרוב הנפיחות יורדת בהדרגה. בשלב זה גודל החזה כמעט כפי שהוא יהיה בסוף התהליך
החזיה חייבת להשאר 24/7 למעט מקלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל פי מה מחליטים מעל או מתחת לשריר
A13/06/2016ואיך אני יכולה לדעת מה עדיף לי ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת איך להחליט נכון בין שתי ה
A15/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת איך להחליט נכון בין שתי ה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2016שלום
לכל מנתח יש קריטריונים משלו.
ההחלטה נעשית עפי הקריטריונים האלו עם התאמה לנתונים של כל מטופלת.
כאשר תחליטי מי המנתח שלך תוכלי לקבל ממנו את ההעדפות שלו ולבקש הסברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל יש עוד שאלה שמטרידה אותי
A15/06/2016מכיוון שאני רוצה לעבור את הניתוח הזה: האם החזה לאחר הניתוח נראה טבעי או שניתן להבחין שהחזה מנותח???? הכוונה אם במבט ומגע בחזה מרגישים משהו שונה או שניתן להסתיר לחלוטין את העובדה שהחזה הוא חזה שעבר ניתוח להגדלה ע"י שתלי סיליקון???
ושוב,תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל יש עוד שאלה שמטרידה אותי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/06/2016הנראות תלויה בגודל השתל, בסוג השתל, בהתאמה למבנה הגוף ופרמטרים נוספים.
נתונים אלו הם חלק מהתשובה האם מרגישים או רואים שנעשתה הגדלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה הוחלט על מתחת לשריר
A19/06/2016שלום,
שכחתי לשאול את המנתח שלי: האם אני אוכל לרוץ ולהתעמל ולעשות כל סוג ספורט שארצה אחרי תקופה לאחר הניתוח להגדלת חזה מתחת לשריר עם שתלים מסוג מנטור 350cc ???
חייבת תשובה מהר כי נקבע תאריך לניתוח!!
רב תודות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה הוחלט על מתחת לשריר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/06/2016שלום
את כל השאלות אני ממליץ להפנות למנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה הוחלט על מתחת לשריר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/06/2016שלום
את כל השאלות אני ממליץ להפנות למנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שהוא עמוס בטירוף ואין זמן
A20/06/2016ליותר מדי שאלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על ד"ר יצחק רמון בבי"ח אלישע
A20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שהוא עמוס בטירוף ואין זמן - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/06/2016הרופא שלך צריך לתת לך את כל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?