מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שתל פוליאוריתן לא מתאים לי?@21/06/2016
שלום
היתי בייעוץ אצל שני פלסטיקאים שונים להגדלת חזה.
שניהם המליצו על שתל עגול ולמקמו מעל השריר, כמו כן, מאחר והחזה שלי עם נפילה מעטה/ביינונית שניהם הציעו את האפשרות לעשות הגדלה בלבד, ולהמנע מחתכים וצלקות מיותרות (הכרוך בהרמה) מה גם שאני אוהבת חזה עם צניחה קלה, טיבעי.
השוני בדבריהם נוגע בענין סוג השתל:, אצל רופא א' הותאם לי השתל הפוליאוריתן. כאשר רופא ב' טען (אחרי שאני ביקשתי את השתל הזה ספיציפי, שקראתי עליו רבות, והסקתי שהוא מומלץ מאד) ענה לי שפוליאוריתן לא רצוי במקרה שלי מאחר והמעטפת שלו גורמת לו להשמר במקום בו הוחדר מלכתחילה ולכן, כשהחזה שלי, מטבע הדברים, יצנח מעט עם השנים, השתל לא יצנח איתו- האם זה נכון?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
@21/06/2016נמסר לי בנוסף, ששתל פוליאוריתן מושתל רק למי שעברה כבר ניתוח הגדלה ונוצר לה התכווצות קופסית. ז"א מי שטרם עברה את הניתוח לא שמים לה שתל זה -אלא רגיל!!
אני מיואשת מהגירסאות השונות, אני רוצה לעשות את הניתוח ומפחדת שאולי הרופא שלא ממליץ לי על הפוליאוריתן אין לו בכלל את השתל הזה במלאי ובגלל זה הוא אומר לי כך (אני חשדנית מטיבעי)
אשמח לדעה אוביקטיבית ומכריעה.. בבקשה!!! אני משלמת הרבה ומצפה לתמורה ראויה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/06/2016שלום
יש הגיון בדברי רופא ב' לגבי מיקום השתל במהלך השנים.
ניתן להשתיל שתל פוליאוריתן גם בניתוח ראשוני. אין כל מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
@22/06/2016אז מה הית ממליץ בענין זה, לבחורה עם חזה בקאפ b עם נפילה קלה? שעושה הגדלה בלבד מעל השריר (שתל עגול) בגודל 255 cc?? הית שם פה פוליאוריתן או רגיל??
סליחה על החפירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/06/2016לצערי אינני יכול לתת המלצה מקצועית ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?