האם שתל פוליאוריתן לא מתאים לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שתל פוליאוריתן לא מתאים לי?
    @
    21/06/2016

שלום
    היתי בייעוץ אצל שני פלסטיקאים שונים להגדלת חזה.
    שניהם המליצו על שתל עגול ולמקמו מעל השריר, כמו כן, מאחר והחזה שלי עם נפילה מעטה/ביינונית שניהם הציעו את האפשרות לעשות הגדלה בלבד, ולהמנע מחתכים וצלקות מיותרות (הכרוך בהרמה) מה גם שאני אוהבת חזה עם צניחה קלה, טיבעי.
    השוני בדבריהם נוגע בענין סוג השתל:, אצל רופא א' הותאם לי השתל הפוליאוריתן. כאשר רופא ב' טען (אחרי שאני ביקשתי את השתל הזה ספיציפי, שקראתי עליו רבות, והסקתי שהוא מומלץ מאד) ענה לי שפוליאוריתן לא רצוי במקרה שלי מאחר והמעטפת שלו גורמת לו להשמר במקום בו הוחדר מלכתחילה ולכן, כשהחזה שלי, מטבע הדברים, יצנח מעט עם השנים, השתל לא יצנח איתו- האם זה נכון?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד דבר

@
    21/06/2016

נמסר לי בנוסף, ששתל פוליאוריתן מושתל רק למי שעברה כבר ניתוח הגדלה ונוצר לה התכווצות קופסית. ז"א מי שטרם עברה את הניתוח לא שמים לה שתל זה -אלא רגיל!!
    אני מיואשת מהגירסאות השונות, אני רוצה לעשות את הניתוח ומפחדת שאולי הרופא שלא ממליץ לי על הפוליאוריתן אין לו בכלל את השתל הזה במלאי ובגלל זה הוא אומר לי כך (אני חשדנית מטיבעי)
    אשמח לדעה אוביקטיבית ומכריעה.. בבקשה!!! אני משלמת הרבה ומצפה לתמורה ראויה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    22/06/2016

שלום
    יש הגיון בדברי רופא ב' לגבי מיקום השתל במהלך השנים.
    ניתן להשתיל שתל פוליאוריתן גם בניתוח ראשוני. אין כל מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

@
    22/06/2016

אז מה הית ממליץ בענין זה, לבחורה עם חזה בקאפ b עם נפילה קלה? שעושה הגדלה בלבד מעל השריר (שתל עגול) בגודל 255 cc?? הית שם פה פוליאוריתן או רגיל??
    סליחה על החפירה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    22/06/2016

לצערי אינני יכול לתת המלצה מקצועית ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו