מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה כאבים לאחר 3 חודשיםצפונית 3631/10/2016
שלום,
עברו כמעט 3 חודשים מיום הניתוח שלי להגדלת חזה מתחת לשריר 320 cc שתל סיליקון עגול פרופיל בינוני.
ועד היום אני סובלת מכאבים וזרמים מציקים על החזה ועדיין לא נוח לי שאני מנסה לישון.
הבעיה שהכי מפריעה וגורמת לי לחרדות רציניות ואכזבה גדולה היא המראה של השדיים הם נראים שונים אחד מהשני גם מבחינת הגודל שניהם נוטים הצידה כלפי חוץ כולל הפטמות והימני אפילו יותר
שד ימין - אין נפח בפרופיל העליון של החזה הוא ממוקם נמוך ונפול ונראה שטוח וקו התפר (מתחת לקפל חזה) נמוך יחסית מהחזה השמאלי .
שד שמאל - עגול עם גבולות ברורים, עם נפח בקו הפרופיל העליון מונח גבוה ועדיין קצת נפוח מיום הניתוח ולדעתי הוא נראה טוב מהימני ואפילו נראה גדול יותר.
האם ומתי זה יסתדר ויתמקם במקום הנכון? הם רכים למגע אך עדיין קשים ומקובעים במקומם ולא זזים גם במצב שכיבה על הגב האם זה נורמלי? ומתי יחלפו הכאבים?
(מצורפות תמונות להמחשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונות להמחשה
צפונית 3631/10/2016תמונה 2 - רואים בבירור את ההבדל במיקום השתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר רונן גלזינגר01/11/2016שלום רב
קשה לדעת לפי התמונות האם קיימת בעיה.
לעיתים נוצרת קופסית סביב השתל דבר אשר לא מאפשר לשתל לרדת למקומו. מצב זה יוצר מראה בו השדיים אינם דומים.
עליך לפנות למנתח שלך על מנת שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנה תחושה מוזרה למגע בשד הימני
צפונית 3601/11/2016אני מרגישה במגע שהוא מרוקן בפרופיל העליון ואני לא מרגישה את השתל (כאילו הוא לא שם ) כמו בשד השמאלי שהוא יותר בולט לעין נראה עגול גבוה וצר ואילו הימני נמוך ושטוח ורחב יותר
יש לציין שמהתחלה אחד היה גבוה והשני נמוך !
(לא נוח לי לשלוח את התמונות הלא מצנזרות כאן) יש אפשרות לשלוח לפרטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה
ד``ר רונן גלזינגר01/11/2016שלום
לא ניתן לתת לך תשובות טובות דרך תמונות.
אני חוזר שוב, עליך לגשת למנתח שלך על מנת לקבל תשובות לשאלות הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?