מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה אחרי הקטנת חזהכ05/12/2016
שלום רב
לפני חודשיים עברתי הקטנת חזה. לאחר כשלושה שבועות נפתחו לי בצורה מזערית בשני הצדדים התפרים בחתך הt, ובשני צידי החזה החלה אדמומיות די כרונית בתחתית החזה. בהמלצת רופאת המשפחה ובאישור המנתח הפלסטי התחלתי לקחת אנטיביוטיקה למניעת זיהום(אוגמנטין), אולם זאת הוחלפה לאחר שהחלה פריחה על החזה (לא על השדיים) באנטיביוטיקה שהרופאה יודעת שהשתמשתי בעבר ואליה אני לא רגישה. לאחר מספר ימים, החלה לי פריחה מוזרה בצורת נקודות אדומות ולפעמים נקודה אחת גדולה אשר בערך מופיעה פעם ביום אך עוברת לאחר מספר שעות. היא לא מגרדת והאיזור לא חם, והחום שלי תקין (36.7), וגם ככל הנראה רוב הנפיחות בשני צידי החזה ירדה.
ובכל זאת, מאוד מאוד מבוהלת.
חשוב לציין שאני מעשנת, אך כמובן שחזרתי לעשן רק אחרי חודש מהניתוח.
האם יכול להיות שזה נמק שומני? או המטומה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר רונן גלזינגר07/12/2016קשה מאד לתת תשובה משמעותית ללא בדיקה, זה לא מקרה שכיח ולכן צריך לבדוק היטב האם הפריחה נגרמת מאלרגיה לחומר מסויים. זו לא תגובה אופיינית להמטומה או נמק שומני. התייעצי עם המנתח ואו עם רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?