מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפה בשני השתלים והנקהלימור31/01/2017
שלום יש לי 11 שנה שתלים ,לאחר תחושה מוזרה בשד שמול הופנתי לאולטרסאוד ואכן ראו דליפה .לצערי משני השתלים הופנתי לmri התור רק בעוד חודשיים .
קבעתי תור יעוץ למנתח פלסתי חדש(המנתח שלי כבר לא עובד בארץ)
לשאלה 1-:אני אמא לשניים בת 37 ביתי בת שנתיים עדיין יונקת .האם זה בעיתי?
2-אני רוצה להרות שוב בהדקם, האם להחליף שתלים לפני ?כמה זמן צריך להמתין לאחר החלפת שטלים שאוחל להיות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר01/02/2017שלום לימור
עדיף להחליף שתלים לאחר סיום ההנקה (כחצי שנה). מומלץ להחליף שתלים לפני ההריון הבא. ניתן להכנס להריון עם סיום ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שתלים
לימור01/02/2017תודה .
צריך להמתין חצי שנה גם אם היא יונקת פעם ביום ?לא באמת יש שם יותר מידיי ?
וכמה זמן נמשכת החלמה לאחר החלפת שתלים?
ראיתי שמומלץ לא להיכנס להריון שנה לאחר הגדלה זה שנה בהחלפת שתלים?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר02/02/2017שלום לימור.
מאחר ויש עדיין חלב בצינורות החלב יש להמתין כחצי שנה.
החלמה היא אינדיבידואלית ואורכת אצל כל אחת זמן שונה.
לא ניתן להגדיר זמן מדויק.
כל הריון עלול לשנות את מראה השד. כפי שנאמר בתשובתי הקודמת לאחר ההחלמה ניתן להכנס להריון. מומלץ בכל מקרה להתייעץ עם המנתח שלך והגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?