לפני הגדל חזה - התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הגדל חזה - התלבטות
    נטע
    15/12/2017

שלום

אני לפני ניתוח הגדל חזה. אני רצה ועושה ספורט, בת 40, אחרי 3 לידות. חזה מעט נפול (כיום מידה 70B)

הייתי אצל 2 רופאים בהתיעצות וכל אחר מהם אמר משהו שונה, שניהם המליצו על שתל סביב ה 280-300 CC)

1 - ממליץ בחום על שתים קלים (אלו שקלים ב 30%) ובנוסף הרמה פנימית (שטען שזו הרמה קלה ומספיקה לצורת השד שלי)

2 - לא ממליץ ולא עובד עם השתלים הקלים (שטען שאין מספיק מחקרים) ואין צורך בהרמה פנימית כי זה רק נותן אשליה של הרמה

עכשיו אני לגמרי מבולבלת.

מה באמת ידוע על השתלים הקלים והאם לאור העובדה שאני רצה והחזה גם ככה מעט נפול - לא כדאי לשקול אותם?

מה באמת המשמעות והיתרונות של הרמה פנימית?

אשמח לקצת סדר בראש...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הגדל חזה - התלבטות

הוספת תגובה

• לפני הגדלת חזה

ד``ר רונן גלזינגר
    18/12/2017

שלום רב
    אין לי מספיק מידע ואין מספיק מחקרים על השתלים הקלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז

נטע
    18/12/2017

אז באמת עדיין אתה לא ממליץ?
    ומה לגבי הרמה פנימית? מהבדיוק המשמעות והיתרונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז

ד``ר רונן גלזינגר
    18/12/2017

שלום
    מאחר ואין לי נסיון עם השתלים הקלים ואין לי מספיק מידע אינני יכול להמליץ.
    לגבי הרמה פנימית. לא ברור לי המושג הזה. יתכן שהכוונה היא לתפירה של רקמת השד אל השריר על מנת להשיג מנח גבוה יותר. אני מבצע טכניקה זו בכל הניתוחים שאני מבצע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו