הוצאת סיליקון+בלוטות לימפה בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת סיליקון+בלוטות לימפה בבית שחי
    נטלי
    17/02/2018

שלום רב.מס שנים שבלוטות הלימפה בבית שחי מסוננות סיליקון + תופעות רבות בריאותיות קשיי נשימה ונמצאת בבירור ריאתי עם חשד לסיליקון בסימפונות.. מעוניינת להוציא את השתלים בהקדם, אבל צריכה הוצאה כוללת של הקפסולה גם.. האם זה אפשרי כשהשתלים מתחת לשריר? בנוסף מעוניינת בהוצאת בלוטות לימפה בבית שחי המסוננות סיליקון, כפי שמבצעים בחו"ל, ולא מוצאת היכן בארץ ניתן לעשות זאת? האם אתה דר גלזינגר מבצע זאת? האם יש דרך שיבצעו זאת בארץ? אני מכירה את התשובה המאוד הישראלית ש"לא ידוע על נזק שיכול לגרום סיליקון בבלוטות לימפה ואין צורך להוציא", זוהי תשובה שמבוססת על חוסר ידע וניסיון בישראל, עוד פשוט על מידע לא מעודכן שאתם הרופאים הפלסטיים חשופים לו ומקבלים, העניין הוא שאצלי כבר יש השלכות וניקוי סיליקון כפי שתיארתי זה המינימום שדרוש במקרה שלי.. אני אודה מקרב לב על עיצה לאן לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיליקון

ד``ר רונן גלזינגר
    18/02/2018

שלום רב
    ניתוח כזה אמור להתבצע בבתי חולים ציבוריים.
    פני למחלקה לכירורגיה פלסטית באחד מבתי החולים הסמוכים למקום מגוריך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו