פחד מהרדמה בהגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהרדמה בהגדלת חזה
    דנה
    19/02/2018

היי
    אני רוצה לעשות הגדלת חזה אך הפחד מההרדמה לא נותן לי מנוח אני הכנסתי לראש שאני לא אתעורר והמחשבה הזו לא עוזבת אותי לרגע ומונעת ממני להגשים את החלום , הייתי בייעוצים והוסבר לי הכל אך עדיין הפחד עצום .
    האם ניתן בכל זאת לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית ?
    שאלה נוספת איך ניתן לדעת שאדם מסוים אינו אלרגי לאחד מחומרי ההרדמה טרם הניתוח ? הרי אם לא ניתן לדעת לפני זה מסכן חיים ועובדה זו גם מפחידה שאולי האחוז הקטן הזה יהיה אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהרדמה בהגדלת חזה

הוספת תגובה

• פחד מהרדמה

ד``ר רונן גלזינגר
    19/02/2018

שלום רב
    מאחר ותהליך הניתוח מתבצע באזור שבו יש שריר לא ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית.
    לא מוכר לי תהליך שבו בודקים את רגישות המטופל לחומרי ההרדמה לפני הניתוח.
    ניתנת אפשרות לפגוש את המרדים מספר ימים לפני הניתוח על מנת שתוכלי לקבל תחושת בטחון גדולה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה בהרדמה מקומית

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    21/12/2018

הי דנה. אפשר בהחלט לבצע את ניתוח הגדלת החזה בהרדמה מקומית בלבד בדיוק כמו אצל רופא שיניים. במידה ועדיין לא עברת את הניתוח ואת עדיין חושבת עליו את מוזמנת להגיע אלי ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו