מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהרדמה בהגדלת חזהדנה19/02/2018
היי
אני רוצה לעשות הגדלת חזה אך הפחד מההרדמה לא נותן לי מנוח אני הכנסתי לראש שאני לא אתעורר והמחשבה הזו לא עוזבת אותי לרגע ומונעת ממני להגשים את החלום , הייתי בייעוצים והוסבר לי הכל אך עדיין הפחד עצום .
האם ניתן בכל זאת לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית ?
שאלה נוספת איך ניתן לדעת שאדם מסוים אינו אלרגי לאחד מחומרי ההרדמה טרם הניתוח ? הרי אם לא ניתן לדעת לפני זה מסכן חיים ועובדה זו גם מפחידה שאולי האחוז הקטן הזה יהיה אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהרדמה
ד``ר רונן גלזינגר19/02/2018שלום רב
מאחר ותהליך הניתוח מתבצע באזור שבו יש שריר לא ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית.
לא מוכר לי תהליך שבו בודקים את רגישות המטופל לחומרי ההרדמה לפני הניתוח.
ניתנת אפשרות לפגוש את המרדים מספר ימים לפני הניתוח על מנת שתוכלי לקבל תחושת בטחון גדולה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה בהרדמה מקומית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס21/12/2018הי דנה. אפשר בהחלט לבצע את ניתוח הגדלת החזה בהרדמה מקומית בלבד בדיוק כמו אצל רופא שיניים. במידה ועדיין לא עברת את הניתוח ואת עדיין חושבת עליו את מוזמנת להגיע אלי ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?