מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקשות קופסית כמו אבן וסממני מחלה ויראלית-כאבי ראש,גרון,סחרחורות,אזנייםאנונימית17/05/2018
שלום, ב2007 עשיתי הגדלה מתחת לשריר, ב-2012 ילדתי את בני בכורי וסיבוך של ניסיון הנקה יצר אצלי דלקת מטורפת בשד ימין שלוותה בחום צמרמורות,כאבים ונפיחות עצומה.מבדיקות נראה ששתל ימין נקרע(לא ידוע אם לפני/אחרי הלידה)ונאלצתי לעבור ניתוח חירום להוצאת השתלים כחודד לאחר הלידה.במהלך הניתוח גירדו לי רקמה מהחזה מהאיזור הדלקתי ונשארתי מאוד מצולקת ומלאת הדבקויות בחזה בשד ימין.כחצי שנה לאחר מכן בלית ברירה עקב המראה המצולק והא-סימטריה בעקבות הניתוח עברתי ניתוח הגדלה מחדש מעל לשריר(כי נותרה שכבה צלקתית במקום הניתוח מתחת לו).מאז הניתוח חשתי אי נוחות/כאבים מזדמנים בחזה בצד ימין.השדיים א-סימטריים,נפולים,מלאי גבשושיות,והשתלים נראים לעין באופן מאוד לא מחמיא.לפני כשנה התחילו לי כאבים בלתי נסבלים בשד ימין(השד שהיה עם דלקת וקרע בשתל לאחר הנקה), כאבים המלווים בשד נפוח ואדום בטירוף, כאבי ראש מטורפים וסחרחורות,במיון בדקו אותי באולטרסאונד ולאחר מכן גם MRI הבדיקות יצאו תקינות ונאמר לי שזה כנראה מחלה ויראלית.
היה לי שקט למס׳ חודשים עד ששוב התחילו כאבי גרון, אזניים ראש סחרחורות, אליהם נילוו כאבים חזקים מאוד בשד ימין נפיחות עצומה, אודם,ריבוי ורידים נגלים לעין,והתקשות כמו אבן.נראה שבכל פעם שמתחילים התסמינים למחלה ויראלית מתחילה הבעיה בשד.עד כה חשבתי שהשד הימני בעייתי בעקבות הטראומה שקרתה לו לאחר הלידה.עד שלפני כחודש הופיעו אותם סממני מחלה רק שהפעם שד שמאל התנפח עד לכדי אבן, כאבים חזקים בשד, והרמתו לגובה מאוד משמעותי לכיוון עצם הבריח.קראתי שזוהי התקשות קופסית, אבל לאחר שבוע כפי שסממני המחלה חלפו גם השד חזר לעצמו אז שוב הסקתי שזה ויראלי, ופתאום אתמול זה חזר שוב!אותם סממני מחלה עם התקשות מטורפת של שד שמאל, כאבים, אודם וחוסר נוחות...האם ידוע לך קשר בין מחלה ויראלית והשפעתה על השדיים לאחר הגדלה?האם סממני מחלה אלו יכולים פשוט להוות חלק מתהליך התקשות הקופסית בשד? התחושות הבלתי פוסקות הן של מחלה שבאה וחוזרת בכל כמה שבועות של כאבי ראש מאוד מאוד חזקים, גרון, אזניים אבל הבדיקות כולן תקינות חוץ מבדיקת דם שמראה על תהליך דלקתי/וירוס/חיידק אך לא משהו ספציפי.התקשות קופסית יכולה לגרום לבדיקת דם להראות על תהליך דלקתי?התקשות יכולה להשפיע כך על המצב הבריאותי?אציין שהמנתח שלי(יורם וולף)מציע על ניתוח חוזר בדחיפות!השאלה היא מה עוד אני צריכה לבדוק מבחינה בריאותית עם כל מה שמתרחש בגופי לפני ביצוע ניתוח חוזר?רופאת המשפחה מכחישה כל קשר בין סממני מחלה להגדלת שדיים ושולחת אותי רק למנתח מבלי ליעץ על בדיקות נרחבות יותר.לתשובתך הבהולה אודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות קופסית ומחלה ויראלית.
ד``ר רונן גלזינגר17/05/2018שלום רב
צודק דר' יורם וולף שעליך לחזור בדחיפות לניתוח חוזר.
מומלץ לשאול את המנתח שלך איזה בדיקות הוא ממליץ לבצע .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובתך!
אנונימית17/05/2018האם הסממנים שציינתי-כאבי ראש עזים, סחרחורות, גרון אזניים שמופיעים בכל פעם מחדש עם הבעיות בחזה יכולים להיות קשורים?ובדיקות הדם שמעידות על מצב דלקתי בגוף קשורים כתסמינים לבעיות שיש לי עם השתלים??או שיכול להיות שמחלה ויראלית שתקפה לי את הגוף גורמת להתקשות הדתל והכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר רונן גלזינגר17/05/2018ערב טוב
לא ניתן לתת תשובה חד משמעית. בדרך כלל מחלה ויראלית לא גורמת להתקשות קופסית.
עליך לפנות למנתח להבדק ולקבל את המלצותיו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?