מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מראה שדיים אחרי הוצאת שתליםבת אל18/10/2018
לפני 10 שנים עשיתי הגדלה, אני כבר לא מרגישה בנוח עם החזה ואני רוצה להוציא את השתלים לגמרי. ההוצאה תשפיע על הנראות של החזה מבחינת צורה וחזה נפול? מה עושים אם אני לא רוצה לשים שתלים אחרים אבל שהחזה כן ייראה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה החזה לאחר הוצאת שתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/10/2018הי בת אל, התחושה שלך משותפת לנשים רבות שעשו הגדלה כשהיו צעירות וכעת לא חשות בנוח עם השתלים. בדרך כלל הוצאת השתל מרוקנת את החזה אך לא מפילה אותו. יש מגוון רחב של שתלים ושל מאפייני שד אבל בגדול יש מספר אופציות פעולה לאחר הוצאת שתלים. הראשונה - להמתין כשנה שנה וחצי עד שהעור יתכווץ והחזה די יחזור לעצמו. בהרבה מקרים זה עובד... אני מוציא שתלים בהרדמה מקומית. עניין של 20 דק' ונגמר..
השנייה למלא את החזה בשומן עצמי במקום בשתל סיליקון.
השלישית להוציא את השתלים ולבצע הרמה.
על מנת לומר מה האופציה הטובה ביותר בשבילך עלי לבדוק אותך.. מקווה שעזרתי. דר' שיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?