מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמה שקועה לאחר ניתוח גניקומסטיהדניאל29/10/2018
שלום,
לפני כשנה עברתי ניתוח גינקומסטיה בשני השדיים,
אך כעבור כמה שבועות הבחנתי שהפטמה בשד הימני שקועה יותר כלפי פנים ורק כשאני לוחץ עליה או מגרה אותה היא מזדקרת ובולטת, מצב זה לא היה לפני הניתוח.
בהתחלה הרופא אמר לחכות ושהשד יקבל צורה והמצב יסתדר, ולאחר מכן המליץ לי לעשות אימון לשרירי החזה, השרירים ידחפו את הפטמה והיא תצא, אך מפאת חוסר זמן לא היה לי זמן לעשות אימון קבוע.
והוא מסרב לנתח אותי ולתקן את הפטמה כי הוא חושב שהמצב יהיה יותר גרוע אם הוא ינתח.
ולכן אני לא יודע מה לעשות כי זה מאוד מפריע לי.
שאלותיי הן:
1.האם יש בסיס ביולוגי ממשי להמלצת הרופא שפיתוח שרירים בחזה יכול לעזור.
2.אולי אתה יודע על שיטות כלשהן לתקן את זה בלי ניתוח.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה שקועה אחרי ניתוח גניקומסטיה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס01/11/2018הי דניאל, פיתוח שרירי החזה תמיד יכול לעזור משום שהוא מעצב את השד ותורם למראהו המוצק וגם לעיתים דוחף את הפטמה השקועה החוצה. לגבי שיטות לתיקון בלי ניתוח - ללא לראות את הפטמה זה קצת קשה אבל לפעמים ניתן להזריק לשם חומצה או שומן עצמי ובכך לגרום לה לבלוט. מקווה שעזרתי - דר' שיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?