מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל סיליקון קרוע בצד אחדמורן04/11/2018
רופ' שלום,
ביצעתי הגדלת חזה לפני 5 שנים. לפני 3 שנים ביצעתי אולטרסאונד בחזה לבדיקה שיגרתית לסרטן השד, הכל היה תקין. לפני כשבוע ניגשתי שוב לבצע את הבדיקה הנ"ל, הרופא שביצע לי את האולטרסאונד אמר לי שהוא רואה שבשתל אחד יש קרעים. הוא נתן לי דיסק עם הבדיקה שביצע וסיכום בדיקה. מה עושים במקרה כזה, האם זה הגיוני שהשתל נקרע לאחר זמן כזה קצר? האם אני צריכה לפנות לרופא שניתח אותי (דרך כללית אסתטיקה)? מה האפשרויות שלי לדעתך? אשמח לייעוץ, לא יודעת ממה להתחיל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לקרע באולטראסאונד
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/11/2018הי מורן, שמח לשמוע שנשלל סרטן שד - זה כבר טוב.
ראשית אין לך מה להלחץ כלל - זהו רק חשד לקרע ולא קרע מוכח. גם אם יש קרע זהו לא מצב מסכן חיים - צריך לתכנן ניתוח החלפת שתלים בהקדם אבל לא יקרה כלום אם הניתוח יתבצע תוך מספר שבועות. תזכרי שאולטראסאונד היא לא הבדיקה הכי מדוייקת לזיהוי קרע ובגלל שהשתלים חדשים יחסית יפנה אותך המנתח שלך או כירורג השד לבדיקת MRI מדוייקת יותר. בין השורות את מבינה שעליך לפנות למנתח שלך או לפלסטיקאי אחר (בקופה או בשוק הפרטי). מקווה שקצת עזרתי. זמין לעוד שאלות. דר' שיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?