שתל סיליקון קרוע בצד אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל סיליקון קרוע בצד אחד
    מורן
    04/11/2018

רופ' שלום,
    ביצעתי הגדלת חזה לפני 5 שנים. לפני 3 שנים ביצעתי אולטרסאונד בחזה לבדיקה שיגרתית לסרטן השד, הכל היה תקין. לפני כשבוע ניגשתי שוב לבצע את הבדיקה הנ"ל, הרופא שביצע לי את האולטרסאונד אמר לי שהוא רואה שבשתל אחד יש קרעים. הוא נתן לי דיסק עם הבדיקה שביצע וסיכום בדיקה. מה עושים במקרה כזה, האם זה הגיוני שהשתל נקרע לאחר זמן כזה קצר? האם אני צריכה לפנות לרופא שניתח אותי (דרך כללית אסתטיקה)? מה האפשרויות שלי לדעתך? אשמח לייעוץ, לא יודעת ממה להתחיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל סיליקון קרוע בצד אחד

הוספת תגובה

• חשד לקרע באולטראסאונד

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    04/11/2018

הי מורן, שמח לשמוע שנשלל סרטן שד - זה כבר טוב.
    ראשית אין לך מה להלחץ כלל - זהו רק חשד לקרע ולא קרע מוכח. גם אם יש קרע זהו לא מצב מסכן חיים - צריך לתכנן ניתוח החלפת שתלים בהקדם אבל לא יקרה כלום אם הניתוח יתבצע תוך מספר שבועות. תזכרי שאולטראסאונד היא לא הבדיקה הכי מדוייקת לזיהוי קרע ובגלל שהשתלים חדשים יחסית יפנה אותך המנתח שלך או כירורג השד לבדיקת MRI מדוייקת יותר. בין השורות את מבינה שעליך לפנות למנתח שלך או לפלסטיקאי אחר (בקופה או בשוק הפרטי). מקווה שקצת עזרתי. זמין לעוד שאלות. דר' שיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו