שתלי סיליקון שזזו ממקומם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלי סיליקון שזזו ממקומם
    אנונימית
    08/11/2018

היי עברתי ניתוח הגדלת חזרה לפני חמש שנים , בחצי שנה פלוס מינוס האחרונה אני מרגישה שיש תזוזה של אחד השתלים דבר הגורם לי לאי נוחות עד לכדי מצב שבו אני מוצאת את עצמי 24/7 מסתובבת עם חזייה.
    מה עושים? מאיפה מתחילים? ולמי צריך לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלי סיליקון שזזו ממקומם

הוספת תגובה

• תזוזת שתל

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    11/11/2018

הי אנונימית, האם קיבלת כבר מענה לשאלתך? אני חושב שהדבר הנכון לעשותו הוא לפנות למנתח שלך... הוא מכיר אותך ואת החזה שלך ויוכל להרגיע אותך או להמליץ על טיפול זה או אחר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזוזת שתל

אנונימית
    12/11/2018

היי
    ראשית תודה על המענה , אין צורך בהרגעה, המצב הוא שיש תחושה של תזוזה של השתל כפי שאמרתי קיימת גם אי סימטריות בגובה הפטמות, הדבר גורם לאי נוחות עד לכדי לבישת חזייה 24/7 שאלתי היא האם אני חייבת לפנות אך ורק אליו? האם ניתן לפנות לגורם אחר? כגון קופת חולים או רק דרך פלסטיקאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזוזת שתל

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    14/11/2018

את יכולה לפנות לכל פלסטיקאי בכל מסגרת שתמצאי לנכון - קופת חולים או פרטי, ודאי שאין חובה לפנות למנתח המקורי שלך פשוט הוא מכיר אותך הכי טוב.
    לדעתי הפלסטיקאים בקופת חולים לא יוכלו לעזור לך מלבד לבדוק ולתת מידע משום שאין מדובר בניתוח שכלול בסל הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו