החלפה של שתלים בחזה

מנהל הפורום

ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
053-4877832
לקביעת תור אצל ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
053-4877832 ללא פרסום בפורום
 
  • החלפה של שתלים בחזה
    דנה
    08/01/2019

    לפני 11 שנים בהיותי חיילת בסדיר עשיתי ניתוח להגדלת חזה. נאמר לי שכל 10 שנים יש להחליף את השתלים. בבדיקת אולטראסאונד שעשיתי לפני כמה ימים התוצאות הראו שאין כל פגם בשתלים, ולא דליפה ולא שום דבר אחר, כלומר תוצאות טובות ללא כל פגם. השאלה: האם בכ"ז יש צורך לעשות ניתוח להחלפה או להשאר עם השתלים הנוכחיים ולעשות בדיקות תקופתיות?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים - 053-4877832

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תזמון הצורך בהחלפת שתלים

    ד"ר אופיר שיין
    12/01/2019

    הי דנה, השאלה שלך מטרידה נשים רבות. בהנחה שביצעת אולטראסאונד ואין קרעים, אין סיליקון חופשי בבלוטות הלימפה בבתי השחי ואת מרוצה מהמראה ומתחושת החזה - אין הכרח להחליף שתלים. ניתן למשוך כך גם 15 ו 20 שנה.
    הסיבה שאנחנו ממליצים להחליף שתלים כעבור 10 שנים היא שלאחר זמן זה עולים בצורה משמעותית הסיכויים לקרע ספונטני של השתל - דמייני את זה קצת כמו לנסוע עם רכב 10 שנים בלי להכנס למוסך... סביר שהוא יתקלקל בסופו של דבר (יקרע). ההחלטה בידיך - בדיוק כמו ההחלטה להחליף רכב ישן...

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


