מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאה של שתלים מהגוףמיכל17/02/2019
היי, עשיתי הגדלה לפני כמעט 10 שנים שתלי מנטור רוצה להוציא אותם לפני שבוע עשיתי us והרופאה אמרה שהשתלים שלמים למרות שרואים שהם לא חדשים ושהבלוטות נקיות ואמרה שאין קופסית שאלתי אותה איך אין הרי הגוף מייצר לכולן . התעקשה ואמרה שאין האם זה יכול להיות שאין קופסית בכלל? שאלה שנייה נניח שיש קופסית רכה ודקה ואני בכל זאת רוצה להוציא הכל!!! בשלמותו כולל כל הקופסית שלא תישאר אפילו חתיכה הכי קטנה האם זה הליך המלווה בסיכונים? והאם באמת חייב מומחה למיקרו כירורגיה ? מצרפת את סוג השתלים שלי אודה לך גם אם תגיד לי האם מחוספס או חלק..אודה לך למענה על שאלותיי כי רוצה להוציא אותם בדחיפות!!! עוד אתמול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שתלים כולל קופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/02/2019מיכל יקרה, תודה על שאלתך. אכן את צודקת, סביב כל שתל שמוכנס לגוף נוצרת קופסית. ברוב המוחלט של המקרים הקופסית היא עדינה ולא מורגשת אך בחלק מסויים היא מתקשה וגורמת לעוות ואף לכאבים.
לגבי הוצאת השתלים עם הקופסית הרי שאני בעצמי מבצע את הניתוח הזה בצורה סדירה ואין צורך להרחיק לחו״ל. מה שכן עליך לבצע בירור ראומטולוגי או אחר במידה ואת מעוניינת להוציא את השתלים והקופסית בשל סימפטומים שאת מייחסת לשתלים.
לגבי השתלים שלך - מנטור פרופיל גבוה חספוס עדין. אין כל סכנה בשתלים אלה בניגוד לפייק ניוז שהופצו בטלוויזיה. זוהי חברה מצויינת והשתלים שלה נבדקו לאורך השנים על ידי ה FDA.
מקווה שעניתי על שאלותיך ושהבנת שאין דחיפות בהוצאת השתלים והקופסית אך אם בכל זאת תחליטי על כך - יש כתובת בארץ ואין צורך במומחה מיקרו כירורגיה. צירפתי זוג שתלים עם הקופסית שהוצאתי לא מזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל18/02/2019איך זה בטוח הסיליקון מלא במיני סוגי מתכות..מה בדיוק בטוח בזה???? מצרפת לך גם קובץ
האם אתה מוכן לצלם ולהסריט גם את תוך השד אני חייבת לדעת בווגאות שלא נשארה נקודה של הקפסולה שום כלום!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל18/02/2019היי, העלית בטעות קובץ לא נכון מעלה פה את הקובץ הנכון..בנוסף רציתי להוסיף ולשאול? מגוע בתמונה שהעלית הקפסולה השמאלית לא נראית שלמה? כאילו יש כמה חורים. יש מצב שנשאר בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/02/2019מיכל יקרה, לא יודע מאיפה הבאת את הטקסט על המתכות שיש בסיליקון כלומר לא יודע אם המקור מהימן או לא אבל רק מזכיר לך בקטנה ממש שאם תעשי דגימה של גוף האדם תמצאי לא מעט מתכות כבדות חלקן אפילו "מסוכנות" וחלק "רעלים" שהגוף פשוט לא יכול לעבוד בלעדיהן, כלומר לא מדובר בזיהום אלא בחלק מהתהליך הביולוגי.
לגבי הקרעים - אלו קרעים בלבד לא נשארה קופסית בפנים.
פרטים נוספים את יכולה לקבל במהלך פגישת יעוץ. לצלם אין לי בכלל בעיה אם את מאשרת. להסריט בווידאו את כל הניתוח זה קצת מייגע - חייב להיות לך אמון במנתח שאת בוחרת. שיהיה המון בהצלחה עם זה - את יותר ממוזמנת להגיע אלי למרפאה לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל19/02/2019היי, קודם כל המקור מהימן זה מחברת השתלים עצמה.
ב. אולי זה קצת מייגע אני מוכנה לדלם גם יותר בשביל זה. מהסיבה שאני היסטרית ואני סובלת מחרדות בגלל השתלים אס אני ממש צריכה את זה...יש לי חברה שיש לה סרטון..אחד מהצוות פשוט הסריט את ההוצאה של הקפסולה שלמה וצילם גם בתוך השד שהיא תראה שזה נקי.
אני מוכנה לשלם גם יותר. אני אקבע ייעוץ..אבל אודה לך אם תעשה את זה בשבילי למרות שזה מייגע חייבת להיות רגועה
ורציתי לשאול מה קורה במידה והקפסולה דקה ונניח דבוקה לצלעות? איך אתה מוציא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת מלאה של הקופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/02/2019לאט ובזהירות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?