מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה על ידי שומן עצמיפז17/03/2019
שלום דוקטור שיין היקר! רציתי לשאול לגביי הגדלת חזה ע"י שומן עצמי חברה שלי עשתה והיא מאוד מרוצה ר עניין אחד מטריד אותי וזה שזה עושה ציסטות וגושים( טוענת שככה הרופא המנתח אמר לה מראש) הייתי מאוד רוצה לעשות זאת אבל מה לגביי הציסטות? גם אם זה שפיר אני טיפוס לחוץ ולא בא לי להתמודד מול סיטואציות כאלה האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה באמצעות שומן עצמי
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/03/2019פז יקירתי, חלק מתופעות הלוואי של הזרקת השומן לחזה הינו יצירת גושים וציסטות שמצריכים מעקב ולעיתים גם ביופסיה. נדיר יחסית אבל קיים. אם את טיפוס חרדתי לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה על ידי שומן עצמי
פז18/03/2019תודה רבה לך על הכנות. חושבת שזה מה שיפה ומיוחד אצלך. אתה אמיתי. בניגוד להרבה אחרים. שתצליח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בהרדמה של הוצאת השתלים ןהקפסולות שמים מסיכה או מכניסים צינור לגרון???
פז18/03/2019שאלה נוספת..האם בהרדמה של הניתוח להוצאת שתלים וקפסולותעושים הרדמה עם מסיכה או עם צינור שמכיניסים לגרון? איך בדרך כלל אתה עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה בניתוח הוצאת שתלים עם הקופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/03/2019פז יקירתי -תודה על המילים החמות.
יש הרדמה כללית ויש הרדמה מקומית.
הרדמה כללית מחייבת הרדמה כללית שבה המטופל ישן לחלוטין והמרדים שומר לו על דרכי הנשימה. יש מגוון אמצעים לעשות זאת, לאו דווקא צינור בקנה הנשימה. בהרדמה מקומית המטופל נושם לבד לכן אין צורך במרדים. במידה והשתלים מתחת לשריר והמטופלת מעוניינת בהוצאה שלמה של הקופסית אני מבצע את הניתוח בהרדמה כללית. בשאר המקרים אפשר לבצע אותו גם במקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הרדמה
פז19/03/2019תודה על המענה..אז אתה בדרך כלל שעושה הרדמה מלאה לצורך הוצאת קופסית מעדיף את השיטה שמכניסים צינור לגרון? באיזה שיטה בדרך כלל אתה משתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הרדמה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס20/03/2019את זה המרדים מחליט. לא אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?