שתלי סליקון- התייעצות חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלי סליקון- התייעצות חשובה
    נירית
    24/03/2019

שלום ד"ר שיין כשמך כן אתה!!! אז כמו כולן גם אני רוצה להוציא את השתלים כמובן בשיטת enblock הבנתי שאתה לא שם ניקוז זה לא מסוכן קצת בלי ניקוז? מצד אחד אהבתי את הרעיון ומצד שני פוחדת מסיבוכים. ראיתי גם שהוצאת באופן מלא הכיסים היו נקיים ב100% מרשים!! ראיתי גם את המזרקים המלאים בסיליקון כיוון שהשתל של האישה היה קרוע. אפשר לשאול איך בדיוק זה נעשה? האם זה סיליקון שנשאב למזרקים מתוך השד או מתוך הקפסולה? האם נשאר לאישה סיליקון בשד. שד אחד היה enblock והשני לא. מדוע אי אפשר להוציא enblock שתל שקרוע? תודה רבה על הסבלנות לכולן אין כמוך מספר 1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוצאת שתל סיליקון enblock בנוכחות שתל קרוע

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    24/03/2019

הי נירית, קודם כל אני שמח לראות שאתן משתפות אינפורמציה ביניכן.
    לגבי נקז אין שום הכרח בכך הוא גורם רק סבל ומעלה את שכיחות הזיהומים אחרי ניתוח. אני לא משאיר נקזים גם בניתוחים מורכבים בהרבה גדול הקטנת חזה ומתיחת בטן. עניין של גישה.
    לגבי הוצאת הקופסית enblock בנוכחות שתל קרוע - זה בהחלט אפשרי אבל זה בא על חשבון רקמת השד שלך, כלומר, אם אתה רוצה להוציא שתל עם המעטפת בשלמות כשכל הג׳ל נוזל בפנים אז תצטרך להוציא יחד עם הקופסית רקמת שד או שריר וכו משום שהקופסית עצמה מאוד עדינה ואפילו קרע קטן שלה - נניח 2 ממ יביא לבריחת סיליקון ולכלוך השדה הניתוחי אז בכדי להמנע מזה ולדייק אני מעדיף לרוקן את השד ואז להוציא את הקופסית בשלמותה ואך ורק את הקופסית. ואני לא חושב שזה מוצדק לקחת יותר רקמת שד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקוןןןןןןןןןן

נירית
    24/03/2019

מה בעצם תפקיד הנקז? הבנתי שמצד שני אם לא שמים נקז יכול להיות סרומה המטומה קרישי דם? כי אולי הגוף לא יספוג את כל המים? לא יותר בטיחותי עם נקז? ראיתי שענית לאחת הבנות פה לגביי האדמה שהמרדים מחליט. אבל בדרך כלל עושים בלי צינור?
    ושאלה אחרונה כמה פעמים בערך ביצעת ניתוח כזה של הוצאת שתלים וקפסולות מתחת לשריר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נירית את מוזמנת להגיע ליעוץ ולשאול כל שאלה שתרצי

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    24/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו