מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חזה- שאלה חשובהאיילה26/03/2019
שלום דר' שיין אני לא יודעת אם את בכלל מבין את ההיסטריה מסביב לשתלים מלחיץ שכל פעם מעלים את מס' החולות דיווחו בהתחלה על 400 אתמול בועדה של fda דיווחו על 1000 .מה שממש מטריד אותי זה שגם אמרו שלא תמיד יש סימנים למחלה ורק בפתלוגיה כשבודקים את הקפסולה מגלים.ואני עשיתי us לפני שבועיים היה תקין וחשבתי שאפשר להיות רגועה..מסתבר שלא. מפה לשם החלטתי להוריד אותם עם הקפסולה משהו שממש חשוב לי לדעת אם הקפסולה דבוקה לשרירים הבינצלעיים איך אתה מוציא אותה? והאם כשהשתל מתחת לשריר זה בדרך כלל דבוק לשם? לצען האמת לא התעסקתי בזה עד אתמול שצפיתי בכנס של fda. אשמח לתשובות על שתיי שאלותיי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת הקופסית מדופן בית החזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס26/03/2019הי איילה, כשהשתל מתחת לשריר החזה הוצאת הקופסית דורשת רמת דיוק והקפדה יתרה על מנת להפריד אותה מהצלעות בעיקר ובכלל בכדי לא להכנס לתוך בית החזה. ההפרדה מהשרירים הבין צלעיים לא שונה מההפרדה משריר החזה כך שלא ברורה לי מהות השאלה שלך. לגבי האם דבוק - בדרך כלל כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחחחחחחחח חזהההה
איילה26/03/2019אסביר לך..דיברו על כך שיש מנתחים שבאזור כזה רק צורבים מחשש לדימום בעורק או חזה אויר . ואני לא מוכנה לצריבה . הבנות בקבוצה מדברות על כך שמנתח מיומן מוציא ולא צורב. האם קרה שלא הצלחת להוציא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחחחחחחחח חזהההה
איילה26/03/2019אהיה ברורה יותר האם קרה שנאלצת לצרוב באזור שציינתי? כי היה נראה מסוכן מדיי להתעסק שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב איילה תקראי את מה שכתבתי כאן אולי זה יצליח להרגיע אותך..
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019יקרה שאלה נהדרת. ההסתמנות של ALCL היא בהגדלה של שד אחד בגלל הצטברות נוזלים. את זה רואים בעין לא צריך אולטראסאונד. זו היתה גם ההנחיה שלנו מ 2016 כשכתבתי את נייר העמדה של האיגוד בנושא.
אתמול פורסמו המלצות האיגודים האמריקאי לכירורגיה פלסטית בעקבות הדיון ב FDA ולשמחתי וגם לשמחתך הם ממשיכים באותו קו שציינתי למעלה, כלומר, אם אין לך נוזלים בכמות משמעותית (מדגיש משמעותית) סביב השתל - הסיכוי שיש לך BIA-ALCL אפסי עד לא קיים. מזכיר שבשביל זה לא צריך אפילו אולטראסאונד פשוט רואים שהשד התנפח.
ממוגרפיה אולטראסאונד ו MRI הן לא הבדיקות לשלילת BIA ALCL אלא ניקור של נוזל שהצטבר בכמות משמעותית סביב השד. אם את מרוצה מהחזה שלך והאולטראסאונד תקין - אין סיבה מיידית להחליף את השתלים. מקווה שעזרתי.
לגבי הצריבה - אם אני מסכם שאני מוציא את הקופסית אני מוציא את הקופסית לא צורב או משאיר בפנים. אבל אני מקווה שתביני שאין צורך שתעברי את הניתוח הזה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה או הוצאה חשוב לי מאוד
איילה27/03/2019אפשר בבקשה מענה...שאלתי לגביי אזורים מסויימים שהקפסולה דבוקה וקשה להוציא האם אתה מוציא או צורב? אודה לך למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה או כריתה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019כתבתי - אם מחליטים שמוציאים אז מוציאים ולא צורבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?