מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטראסונד אמין- התייעצות חשובהיאנה26/03/2019
ד"ר שיין עשיתי אתמול us אמרו לי תקין יש לי שתלים מחוספסים 10 שנים כמעט..ועכשיו אמרו שלא תמיד יש סימנים ל alcl מה לעשות יש מצב שיש לי ואני לא יודעת?? 10 שנים שתלים מחוספסים..בעקרון אין לי תופעות לוואי מהשתלים מה עליי לעשות מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מ BIA-ALCL
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019יאנה יקרה שאלה נהדרת. ההסתמנות של ALCL היא בהגדלה של שד אחד בגלל הצטברות נוזלים. את זה רואים בעין לא צריך אולטראסאונד. זו היתה גם ההנחיה שלנו מ 2016 כשכתבתי את נייר העמדה של האיגוד בנושא.
אתמול פורסמו המלצות האיגודים האמריקאי לכירורגיה פלסטית בעקבות הדיון ב FDA ולשמחתי וגם לשמחתך הם ממשיכים באותו קו שציינתי למעלה, כלומר, אם אין לך נוזלים בכמות משמעותית (מדגיש משמעותית) סביב השתל - הסיכוי שיש לך BIA-ALCL אפסי עד לא קיים. מזכיר שבשביל זה לא צריך אפילו אולטראסאונד פשוט רואים שהשד התנפח.
ממוגרפיה אולטראסאונד ו MRI הן לא הבדיקות לשלילת BIA ALCL אלא ניקור של נוזל שהצטבר בכמות משמעותית סביב השד. אם את מרוצה מהחזה שלך והאולטראסאונד תקין - אין סיבה מיידית להחליף את השתלים. מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסונד
יאנה27/03/2019אני מודה לך על המענה. הרגעת אותי אבל עדיין יש בי חרדה ואני לא אדם חרד. הקבוצה שבה אני נמצאת ..מצד אחד רוצה לשאוב כל מידע ומיצד שני התחלתי לקחת וואליום וכבר אין לי ברירה חייבת להוציא אותם בכנס של fda הבנות שדיברו אמרו שלא חייב להיות סימנים לalcl ולפעמים רק בפתלוגיה של הקופסית אפשר לדעת מישהי שחלתה בזה אמרה שלא היה לה. ומאז וואוו נדפק לי המוח.אז מה יכול להיות שus תקין ובפתולוגיה יראו שיש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליאנה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019אנחנו - הרופאים - לא מכירים תופעה כזו של מישהי שגילו לה במקרה ALCL בפתולוגיה.... מכירה את רב סרן שמועתי? לא צריך להלחץ מכל שמועה או אמירה...
יש כאן בארץ המון מנתחים פלסטים אמינים וטובים שיכולים לעקוב אחריך במידה ותגיעי להבדק בצורה סדירה וכך תמזערי עד תום את הסיכוי שתתפספס לך חלילה (נדיר נדיר נדיר) ALCL.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ המונייי
יאנה27/03/2019אתם לא מכירים כי לא היו מוציאים פסולות אז לא היו פתלוגיות...אבל עכשיו כשמוציאים ועושים פתולוגיה נראה שהמספרים עולים...וזב מלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ שווא
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019אף אחד לא שולח פתולוגיה מכוונת ל ALCL ללא חשד גבוה וכל מקרה חדש של ALCL מדווח ל FDA כך שאם אני אומר לא מוכר - סביר שלא מוכר. תבחרי את למי להאמין ותבחרי את ממה להלחץ. רק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)