הקטנה והרמת חזה- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנה והרמת חזה- בירור
    מיכל רוזנברג
    29/03/2019

מעוניינת לעשות הקטנת חזה והרמת חזה. אני מידה 65m קצת חוששת מהתהליך. אשמח לשמוע חוות דעת ועל הסיכונים וסיכויי ההצלחה ולדעת לאיזה גודל אפשר להגיע בערך...
    האם יש דרך לבצע את הניתוח על חשבון הקופה, אני בכללית פלטינום. דרך כללית אסתטיקה זה יקר. לא רוצה מתמחים! אמרו לי שאני יכולה לעבור ועדת שדיים ויאשרו לי על חשבון המדינה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנה והרמת חזה- בירור

הוספת תגובה

• קרטריונים להקטנת חזה רפואית

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    29/03/2019

הי מיכל לכל קופת חולים וחברת ביטוח יש קריטריונים ברורים מתי הם מגדירים את הקטנת החזה כרפואית ולא כאסתטית ולכן ממנים אותה או חלק ממנה. אם את רוצה לבצע דרך הקופה ממליץ לך לפנות לפלסטיקאי בקופה שלך. אם יש לך פוליסה טובה של ביטוח בריאות פרטי אני ממליץ לך להיוועץ קודם כל עם סוכן הביטוח שלך.
    חבל שתסבלי, הניתוח מאוד מתגמל מבחינת שיפור איכות החיים. לגבי נושא המחיר - יקר זה יחסי. נראה ממה שכתבת שאת מבקשת לעצמך את הטוב ביותר (לא רוצה מתמחים וכו׳) ובכן איכות עולה כסף ותכלס לא יותר מדי כסף כמו רכב קטנטן מיד שניה או חופשה משפחתית של שבוע... לא משהו שאי אפשר לעמוד בו כשרוצים את הטוב ביותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו