הרדמה עם צינור והרדמה עם מסיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמה עם צינור והרדמה עם מסיכה
    בתאל
    29/03/2019

שלום. רציתי לשאול לצורך הוצאת שתלים וקפסולות כאשר השתלים מתחת לשריר . העניין שמלחיץ אותי זה ההרדמה . מה ההבדל בין שני הסוגים והאם ההרדמה עם הצינור יותר בטוחה מבחינת סיכוניי הרדמה? אודה לך מקרב לב על מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרדמה להוצאת שתלים

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    29/03/2019

הי בתאל כשהשתלים מתחת לשריר אני מבצע הוצאת שתלים עם קופסית בהרדמה כללית. יש מגוון דרכים להגן על דרכי האוויר בהרדמה כללית יש טובוס יש מסכה לרינגיאלית ועוד. המרדים אחראי על הנושא הזה ומה שמנחה אותו זה בטיחות המטופלת וכמובן חווית השימוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה כלליתתת

בתאל
    29/03/2019

תודה על המענה.. אבל עדיין מוטרדת כי מאוד רוצה לבצע את הניתוח אבל לא מסוגלת לחשוב על הרדמה עם צינור בגרון זה מה שמעכב אותי.....עשיתי בחיי 3 פעמים הרדמה כללית וזה היה בלי צינור הרדמות לזמן קצר עם מסיכה...מה נותן הצינור הזה??? 😦😦

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו