שתלי סליקון- התייעצות חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלי סליקון- התייעצות חשובה
    אורלי
    31/03/2019

שלום ד"ר שיין..אני כבר 8 שנים עם שתלים הבנתי שגם אם אין קרע בשתלים עדיין יש דימום שקט מה שנקרא. אז מה זה אומר שהגוף שלי מלא במתכות כבדות בתוך הרקמות? הבנתי שריבוי מתכות יכול לגרום למחלות אוטאמיניות ולאחרונה יש לי כל הזמן עקצוצים בגןף מבקשת דעתך על המתכות? ואני יודעת שגם באוכל יש מתכות אבל כשזה נמצא בתוך הגוף כבר שנים ורק תורם עוד ועוד לריבוי מתכות למה שכבר אנחנו צורכים מהסביבה נראה לי נוראי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות הקשורות לשתלים בחזה

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    02/04/2019

הי אורלי, מצטער על העיכוב מסתבר שנמחקה לי ההודעה ולא נשלחה. דימום שקט הוא דימום של סיליקון ולא של מתכות כבדות. הסיליקון מצטבר בבלוטות הלימפה לכן כשעושים US מעקב אחרי השתלים מומלץ לסרוק גם את בלוטות הלימפה בבתי השחי. אם הן לא מוסננות בסיליקון - הכל טוב. אם כן - עדיף להחליף שתלים. לא נוגעים בבלוטות לימפה מוסננות בסיליקון. לגבי המתכות - אני איש של מדע ולא של שמועות וגם לא מאמין בקונספירציות. יש מתכות בכמויות מזעריות בשתלים כמו שיש בהרבה דברים אחרים שאנחנו אוכלים (מולטיויטמינים לדוגמא).. אין עדות ישירה להשפעה של המתכות האלה על הגוף אבל יש קבוצה של בנות שמאשימה את המתכות האלה בשלל סימפטומים. הקהילה הרפואית בדגש על ה FDA עוקבת אחרי השתלים במשך שנים רבות וטרם נמצא חשד להרעלה או בעיה אחרת מנוכחות השתלים. עקצוצים בגוף יכולים להיות לכולם לאו דווקא לבעלות שתלי סיליקון. לסיכום - החששות ברורים. לדעתי הכל בסדר איתך. יש נשים במצבך שימשיכו להנות מהחזה, ישנן כאלה שיגשו לרופא המשפחה / ראומטולוג לבצע בירור לעקצוצים וישנן כאלה שיבקשו הוצאת שתלים כולל הקופסית. כל אחת מהגישות - כשרה. מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו