מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להוצאת שתלי סיליקוןגילת02/04/2019
שלום דר שיין אז החלטתי שגם אני בדרך אלייך כדי לתאם ניתוח להוצאת שתלי סיליקון וקופסית רציתי לדעת איזה מבחן פתולוגיה עושים לקופסית כשמוציאים ושולחים לפתולוגיה.?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסיתתתת
גילת03/04/2019כל קופסית מוציאים נשלחת לבדיקת alcl או רק במידה ונראה לך שמשהו חשוד הנוזל הזה וכו..כי מן הסתם אם אין הוזל הכל תקין לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליחת קופסית לפתולוגיה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/04/2019היוש שאלה מצויינת. אין צורך לשלוח כל קופסית לבדיקה ל ALCL אלא רק במקרים החשודים כ ALCL... אם תרצי אפשר לשלוח בתוספת תשלום אבל אני לא ממליץ משום שבדיקות מיותרות נותנות תוצאות מיותרות שלפעמים אנחנו לא יודעים מה לעשות איתן לא רק במקרה הזה אלא גם בדיקות דם ובדיקות הדמיה מיותרות. נתראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופסיתתתתתתת
גילת03/04/2019הבנתי ...ומה בנוגע לבדיקה של חיידקים וזיהומים למיניהם שולחים? או שפשוט יש מצבים שלא שולחים את הקופסית לשום בדיקת פתולוגיה? ( לא מדברת על alcl את זה הסברת ממש יפה והבנתי) מדברת על פתלוגיות אחרות של חיידקים וזיהומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקטריולוגיה וקופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/04/2019שולחים לפתולוגיה רגילה כי כל רקמה שמוציאים מהגוף בדגש על השד עדיף לשלוח לבדיקה. אין משמעות לתרבית חיידקים בהעדר עדות לזיהום. בדיוק כמו ה ALCL.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתולוגיההההה
גילת03/04/2019אז מה אתה אומר, כאילו בודקים אם חלילה יש סרטן? מה הפתלוגיה הרגילה הזאת בודקת בעצם? אוף זה מלחיץ סך הכל רציתי להוציא את השתלים לא בא לי להתעסק בפתלוגיות מפחידות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות לפני ניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/04/2019תבואי ליעוץ ואסביר הכל לא תהיה טיפת חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץץץץ
גילת04/04/2019קבעתי פגישת ייעוץ . אבל בבקשה תקדיש דקה מזמנך להסביר לי בכל זאת כי בינתיים אני בלחץ . אני מרגישה טוב אין לי תסמינים לא רוצה את הפתלוגיות האלה שבכח מחפשות בעיות . אני פוחדת מה זה בודק בדיוק? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/04/2019הנחיה של משרד הבריאות מימים ימימה קובעת שרקמות שמוצאות מהגוף צריכות להשלח לפתולוגיה. מה שיקרה זה שהפתולוג יסתכל על דגימה מהקופסית, יכתוב רקמת חיבור תקינה וזהו. ממה את מפחדת בעצם? מה החשש מסרטן שד? זו לא בדיקת הבחירה לגילוי סרטן שד אלא ממוגרפיה. מ ALCL? כבר סיכמנו שאין ALCL בלי הצטברות משמעותית של נוזל מסביב לשתל ושבלי חשד קליני גבוה למחלה זו לא עושים בדיקות לגילוי שלה... אז ממה כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתולוגיההההה
גילת04/04/2019סרטן שד. ..לא יודעת שיגידו שהתאים לא תקינים חלילה ..יכולים לגלות דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגליות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/04/2019הכל יכול להיות אבל לחלוטין לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתולוגיההה
גילת04/04/2019אז בעצם אפשר לגלות סרטן שד בפתולוגיה זו שאתה שולח? אבל למה בכלל בודקים את זה ? זה פעולה סטנדרטית של הוצאת שתלעם זה לא שחלילה גילו גוש? חשבתי שבפתלוגיה בודקים שהכל הוצא כמו שצריך.. לפי שוליים.. וכו..?
אם חותנת על מסמך שאני לא מעוניינת שיישלח לפתלוגיה זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתולוגיה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/04/2019לא מחפשים סרטן שד כי לא מוציאים רקמת שד. רק קופסית.. וקופסית זו רקמת חיבור שנוצרה סביב השתל. לא רקמת שד. לגבי המסמך נבדוק את ההתכנות הזאת לקראת הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיעעעעעעעעעעעעעע
גילת05/04/2019אוקיי אז אם אין מצב לגלות בבדיקת רקמת החיבור שום סרטן לפי מה שאתה אומר אז סומכת עלייך . ואין לי בעיה שישלח לפתולוגיה !! תודה לך על הסבלנות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיבת סיום
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019בכיף ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?