מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלים שתלים שתלים- התייעצותמירב03/04/2019
שלום רב דוקטור שיין האחד והיחיד!!!!!! אז גם אני החלטתי שאני מוציאה את השתלים והקופסית וכמובן שזה יהיה אצלך . רציתי לשאול האם enblock זה נקרא קופסית שאתה מוציא בשלמותה ? עם השתלים כגוש? ואפ יש חורים בקופסית אז זה לא אנבלוק? ואם אני רואה שיש חורים בקופסית מה זה אומר??? שנשאר לי חתיכות בשד? אשמח למענה . תודה ותדע שאין עלייך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קופסית enblock
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/04/2019שאסמיק מירבי? אני רק עושה את העבודה שאני אוהב. הוצאה של השתלים עם הקופסית enblock הכוונה כמקשה אחת עם השתלים כשהם עדיין בתוך הקופסית. תכלס אין משמעות למשמעות enblock חוץ מזה שזה סקסי וזה מאפשר לנשים לראות שהקופסית הוסרה במלואה...
אם יש לך אמון במנתח שלך אז לא תזדקקי לתמונות או לטכניקה הזו. אפשר להוציא את כל הקופסית גם בנפרד מהשתל ובהמשך לשאלתך - אם קבענו שמוציאים קופסית אז מוציאים אותה בשלמות לא משאירים ״פצועים״ מאחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קופסית Enblock הבהרה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/04/2019אגב רק להבהיר אין לי שום בעיה להוציא את הקופסית enblock אם את מבקשת זה אפילו כיף. זה פשוט לא מאסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנבלוקקקק
מירב03/04/2019שמחה לשמוע אני פשוט הבנתי שאנבלוק מבטיח שאם חלילה יש קרע אז הסיליקון לא יתפזר לשד. ז"א שאנבלוק מבטיח שהשד יישאר נקי מסיליקון אתה מבין אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEnblock capsulectomy בנוכחות קרע בשתל
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/04/2019מבין. יש לך קרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנבלוקקקק
מירב04/04/2019לפי us הכל תקין הם שלמים אבל אני יודעת שלפעמים יש הפתעות. אם פתאום תראה שיש קרע? הסיליקון יכול לדלוף לי לשד..אני ממש לא רוצה שזה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEnblock capsulectomy
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019הסיליקון לא דולף לשד בשתלים החדשים מהעשור האחרון הוא בכלל לא דולף הוא ויסקוזי ונשאר בצורת כדור גם אם המעטפת קרועה. וגם הסיליקון הישן לא נשפך לשד הוא נשפך לכיס ואז מנקים היטב את הכיס ו/או את הרקמה מסביב. זו דאגה מיותרת לדעתי אבל אם מישהי מתעקשת אפשר לעשות כריתה רחבה יותר ולהקריב רקמת שד / שריר בכדי למנוע לחלוטין מקרה של חתך זעיר בקפסולה. בחירה מושכלת שלך בתור מטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?