מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלי סיליקון והוראות לאיסורגלית10/04/2019
האם נתנה הוראה לאסור את השימוש בשתלים המחוספסים בישראל? שאלה נוספת גם אמרו שנשים שהיו עם שתלים חלקים חלו אז לא הבנתי למה מדברים רק על המחוספסים ואם אכן גם נשים עם שתלים חלקים חלו אכן זה נדיר מבחינת סטטיסטיקה. אשמח למענה על שתיי שאלותיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019אין איסור על שימוש בשתלים מחוספסים בארץ ולדעתי גם לא יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתליםםםםםםםםםםםםם
גלית10/04/2019אם זה לא בעייתי למה באנגליה בקנדה ובצרפת אסרו את השימוש בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים מחוספסים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019רק בצרפת אסרו. וכל הקהילה המדעית בעולם מתנערת מההחלטה הזו.
הצרפתים עוד בטראומה מפרשת ה PIP שהיתה אצלם בחצר האחורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתליםםםםםםםםםםםםם
גלית10/04/2019אבל אני ממש לא מבינה אם גילו שהשתלים בעייתים גם אם זה נדיר כל אישה היא אמא,בת, רעיה.עולם שלם בשביל מישהו למה אתם לא מודים שצריך להפסיק עם השימוש בשתלים נראה לך הגיוני שאישה תחלה בסרטן בגלל שתל עלוב? 9 נשים מתו ילדים נשארו יתומים בשביל מה?????זה נראה לך נדיר אז זה בסדר להמשיך עם זה? 700 חלו. אני ממש לא מצליחה להבין את החוסר אכפתיות שלכם ואת ההתעלמות מהמציאות.כואב ממש.איפה המצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתליםםםםםם
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019הי גלית אני מבין את הדאגה שלך אבל היא לא קשורה כל כך למציאות העובדתית הנוכחית. לא מדובר בסרטן. סרטן זה גידול ששולח גרורות. שהורג. שצריך כימותרפיה או טיפול ביולוגי או קרינה בכדי לטפל בו. ALCL לא שולחת גרורות. זוהי מחלה מקומית שהטיפול בה דורש הוצאת שתלים עם הקופסית. מקרי המוות הבודדים היו מקרים מוזנחים מאוד מה שלא כל כך אופייני למציאות שלנו לשמחתי. גם אין 700 מקרים וגם אם היו זה עדיין כל כך נדיר (קחי בחשבון שיש עשרות מיליוני נשים עם שתלים בעולם). לעומת זה תראי את האושר האין סופי שהניתוח מעניק על בסיס יומיומי למנותחות ותראי שאולי העמדה שלי יותר הגיונית ונינוחה? בנוסף לשתלים החלקים חסרונות אדירים בגלל זה זנחו אותם לפני 20 שנה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתליםםםםםםםםםםםםם
גלית10/04/2019אם זה לא גרורתי איך מתים מזה? גם נניח אישה אחת איך מתה מזה?
גלית10/04/2019ואגב גם ראיתי בנייר העמדה שדר מאיר כהן יושב ראש איגוד הכירורגים כתב שלפעמים הטיפול רק בהוצאת הקופסית והשתל ולפעמים גם בכימיותרפיה. אז איך אתה אומר שזה לא שולח גרןרות ושאין טיפול כימותרפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממאיר או לא
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019התשובה בגוף השאלה כשמזניחים כל גידול - גם גידול שפיר שהוא לחלוטין לא ממאיר יגרמו נזקים משמעותיים לעיתים עד כדי מוות
ברגע שיש גידול כזה - מוזנח, אנחנו מטפלים בכירורגיה - כריתה ומוסיפים גם כימותרפיה גם באיברים אחרים. אבל אין שום סיבה שאישה במדינת ישראל תגיע למצב של ALCL מוזנח כל מה שצריך לעשות זה להקפיד על מעקב פעם בשנתיים ככה. אני רק רוצה להזכיר שבארץ נרשמו 3 מקרים כולם טופלו בכריתה מלאה ללא כימותרפיה. כמה הגדלות חזה בוצעו בעשרים שנה האחרונות? 3!!! לעומת כל השאר. אני פשוט טוען שכדאי תמיד להכניס דברים לפרופורציות. מצד שני מכבד כל אישה שבוחרת לעבור הוצאת שתלים עם enblock capsulectomy. התפקיד שלי הוא להנגיש את האינפורמציה העדכנית ולתת כלים למטופלות שלי לעשות החלטות מושכלות בעצמן וכמובן אם בחרו בניתוח - לבצע אותו על הצד הטוב ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?