מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטראסאונד עם שתלי סיליקוןמיכל10/04/2019
היי , עשיתי אולטראסונד שגרתי יש לי שתלים 10 שנים הרופאה אמרה שהכל תקין והדגישה שהם נראים ישנים אבל אפשר למשוך איתם עוד. מה לדעתך היא ראתה שהדגישה שהם נראים ישנים? שאלה שנייה שכחתי לשאול אם יש נוזל אם היה היא הייתה מדגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים ישנים ואולטראסאונד
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019היוש. מה שחשוב באולטראסאונד זה שאין קרע ושאין סיליקון חופשי בבלוטות הלימפה בבתי השחי. מעבר לכך אם הוא תקין - את יכולה לישון בשקט. כמובן שאם היה נוזל היא היתה מציינת זאת בממצאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסונד
מיכל10/04/2019אצרף את מה ששלחה אשמח לשמוע את חוות דעתך...היא פשוט לא דיברה הרבה...ולא ציינה אם יש סיליקון בבלוטות אם היה נוזל או סיליקון בבלוטות היא הייתה מדגישה ?? או שאולי ראתה וחשבה לעצמה שזה זניח? אני כועסת על עצמי שלא לשאול אם היא רואה נוזל..לא ידעתי פשוט כמה זה חשוב. מצרפת לך תשובה. אדמח לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח אולטראסאונד
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019נראה תקין - אבל התשובה שלי כאן לא מחליפה בדיקה עליך לחזור עם התשובה לרופא שהפנה אותך לאולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסונדגדדדדד
מיכל11/04/2019אני ביקשתי הפנייה מהרופא משפחה כדי להעות רגועה ולדעת שהכל תקין מי שעשתה לי את הus היא רופאה . אני פשוט בלחץ לדעת שאם יש נוזלים הם מדגישים מה הסיכוי שמתעלמים ולא כותבים אמרה לי שהכל תקין. אבל עניין הנוזל מטריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסונדגדדדדד
מיכל11/04/2019מה הסיכוי שראתה נוזל ולא התייחסה לזה ולא כתבה כלום? אני בפאניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכלי אין מקום לדאגה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס11/04/2019אם היתה רואה נוזל היתה כותבת זה ממצא שמציינים.
מנצל שוב את הבמה להרגיע - גם אם היה נוזל אין מקום לדאגה. נוזל פריקפסולרי הינו תופעה מוכרת שברוב המקרים חולפת לבד. אין ואני מדגיש שוב אין מדובר ב ALCL או בעיה אחרת לכן אני באמת ממליץ לך להניח לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?