בעיה שהתגלתה לאחר ניתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שהתגלתה לאחר ניתוח חזה
    ניקול
    11/04/2019

דר' שיין הגעתי לכאן כיוון ששימך מומלץ בנוגע לניתוחי חזה הוצאת שתלים וקופסית באופן מלא. לאחר זמן מה שאכלתי לעצמי את הראש החלטתי היום להיפטר מהם. התחלתי לעשות עבודת מחקר ולהתייעץ עם רופאים בפורומים לקבל את המידע הבסיסי שאני צריכה לפני שאבחר לאיזה רופאים להגיע לפגישות. הבנתי שאתה מתחייב להוציא הכל ( מתחת לשריר, אמרו לי שצריך להדגיש) איך יכול להיות שרופאים שאני בטוחה שלא פחות מיומנים מימך ( לא אנקוב בשמות לא מתחייבים להוציא הכל????? ויש כמובן שכן . אבל רובם מוסיפים אם זה קרוב לפה או לשם לא כדאי "נשתדל" וכל מיני כאלה תשובות ואז אני שןאלת את עצמי מה מסתתר פה בעצם אלה שלא מתחייבים והם מיומנים ומדגישים שהם כנים ומי שמתחייב מראש לא אמין . אז מוצאת את עצמי מעורערת כי מצד שני מי שמתחייב נותן לי בטחון ואליו ארצה ללכת רוצה לעשות את הניתוח פעם אחת ונכון!! ..תעשה לי סדר בבקשה..מוסיפה לך תגובה של אחד הרופאים הנחשבים!! כמובן ללא שם.מה שתראה זה תשובה של הרופא לגביי טענה אליו מדוע לא מתחייב בעוד רופא מסויים בחו"ל
    מתחייב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוצאת שתלים עם קופסית

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    11/04/2019

כל מטופלת שמבקשת הוצאת שתלים עם הקופסית והשתלים שלה מתחת לשריר חותמת על כך שיתכן שיהיו סיבוכים כמו שציין הרופא המכובד. אם התחייבתי להוציא את הקופסית בשלמות אוציאה בשלמות זה עניין של יושרה מקצועית. ברוב המקרים יעבור חלק אבל בהחלט זה סיכון שאת צריכה לקחת שיכול לקרות. אותו רופא פשוט מפחד להתחייב זה הכל. הבחירה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי חזה!!!

ניקול
    11/04/2019

אז זה נשמע כאילו שאתה בכל מחיר מוציא הכל כי התחייבת גם אם אתה רואה סיכוי ממשי לנזק או סיבוך ? כי במילים אחרות חתמתי על היתכנות לסיבוכים אז אתה עושה מה שצריך ומה שיהיה יהיה.. גם המחשבה הזאת מלחיצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקויות

11/04/2019

החיים זה דבר מלחיץ. אף אחד לא מכריח אותך להוציא שתלים ודאי שלא עם הקופסית בשלמותה זו גחמה של חלק מהנשים שלא מגובה בשום מידע עובדתי לכן חלק מהמנתחים ״מעגלים״ פינות לגבי הקופסית אבל אם המטופלת דורשת ואני מתחייב אז אני מתחייב - לוקחים את הסיכון. ברוב המכריע של המקרים התהליך עובר חלק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בניתוחי חזה

ניקול
    12/04/2019

אוי ואבוי לרופא שיעגל פינות ויגיד למטופלות שהוציא הכל למרות שלא הוציא הכל . בידיעה שמה שגורם ל alcl ( וגם אם זה נדיר, זה עדיין קורה סיבה מספקת להוציא הכל כשגם ככה מוציאים את השתלים)זה הקפסולה עצמה!! וגם אם אתם לא חושבים ככה עצם זה שיש ספק לגביי העניין יש פה חובה להוציא הכל! אני חייבת להוציא אף אחד לא מכריח אותי אבל אני רוצה וצריכה להיות בריאה! זה הסיבה שאני חייבת גם אם בסוף יצוץ מישהו ויגיד שזה לא בגלל הקפסולה זה בגלל איזה משהו אחר מעדיפה לדעת שלא לקחתי סיכון כי להיות יפה ועם חזה גדול זה לא עניין של חיים ומוות תסכים איתי? אפשר בקלות לוותר על זה כשהבריאות עומדת מנגד. עכשיו הייתי רוצה לשאול אותך נתקלת כבר בסיבוכים שהזכרת ? ואם כן אשמח לדעת במה. כי אכן חשוב לי שהכל ייצא!!!! ועוד שאלה כללית האם ברגע שאתה מוציא הכל זה או שקורה נזק או שלא? מה תפקידך יש משהו שאתה יכול בכל זאת לעשות אחרת כדי שלא יהיו סיבוכים ושעדיין הכל יהיה בחוץ??? אבל הכל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת שלום

12/04/2019

מצטער ניקול אבל הפורום הזה אינו תחליף ליעוץ. את מוזמנת להגיע אלי או אל כל מומחה שתבחרי ולקבל מענה מלא לשאלותיך. מאחל לך רק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו