שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזה
    אירית
    12/04/2019

שיין עשיתי אצלך ניתוח הגדלת חזה כמובן שיצא מדהים מהמם ומושלם כמו שרק אתה יודע לעשות!! אבל אני רוצה להוציא אותם עכשיו . ותהיתי מדוע ממליצים לא להסיר את הקופסית כשאישה כבר מחליטה בכל מקרה להוציא את השתל? הרי התגלו לאחרונה בעיות עם הקופסית אז למה לא להוציא בכל זאת למען הסר ספק?? תודה😍

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הוצאת שתלים

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    12/04/2019

הי איריתי תוכלי לקבוע עם המרפאה ביקורת? אסביר לך הכל פנים מול פנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היושששש שובבב

אירית
    12/04/2019

אמממ..העניין שהפגישת ייעוץ רק עוד שבועיים...בא לי כבר לדעת תשובה! אני מכירה את הגישה ויודעת שטוענים שלא צריך להוציא והכל נדיר אבל אני החלטתי בכל זאת להוציא.מה שבא לך 😍

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת שתלים

12/04/2019

אפשר בהחלט להסיר את השתלים עם הקופסית סביבם. אם השתלים מעל השריר זה ניתוח מעט מורכב אבל לא נורא. אם השתלים מתחת לשריר זה מסבך מעט את העניין אבל גם אז - רצונך כבודך ותקבלי תוצאה מושלמת. היות וביצענו הוצאות שתלים בעשרים השנה האחרונות והקו המנחה היה תמיד להוציא קופסית רק כשרואים משהו חשוד בעין אני לא רואה הכרח להוציא את השתלים עם הקופסית במידה ואת בריאה.
    זה מסכם את העניין אבל אני בהחלט מבין את הנשים שמבקשות להסיר את הקופסית בשלמותה על מנת ״לדעת שהכל יצא״ אבל שוב אין לכך ביסוס עובדתי. לפחות לא כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רק עוד שאלה אחת...

אירית
    12/04/2019

ידוע לי עד כמה אתה מעולה!!! . אבל בעניין הזה אתה מדגיש שהייתם מוציאים קפסולות רק כשיש משהו חריג אז נשמע שאין מספיק ניסיון והדגשת שמתחת לשריר זה קצת יותר מסובך יש לך ניסיון רב בהוצאת שתלים וקפסולות מתחת לשריר בצורה מלאה בלי להשאיר חתיכה הכי קטנה ? כמה בערך עשית? בצורה שהדגשתי? ואולי כרגע אין משהו עובדתי אבל מסתובב איזה עניין סביב הקפסולות האלה עדיף להוציא וזהו. לא רוצה לבצע ניתוח ולא להוציא הכל ועוד חצי שנה יגידו חד משמעית שזה בעייתי ואז אוכל את ליבי המתוק :) גם כרגע מאשימים את הקפסולה בבלאגנים...אני אדם של פשטות אז נגמור עם זה ונעשה הזרקת שומן פשוט וקל!!! אשמח למענה על הנקודות שהדגשתי ומבטיחה שלא אחפור בעוד שאלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

12/04/2019

יש לי נסיון רב בהוצאת שתלים עם הקופסית את יכולה להיות רגועה. גם מתחת לשריר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו