מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזהאירית12/04/2019
שיין עשיתי אצלך ניתוח הגדלת חזה כמובן שיצא מדהים מהמם ומושלם כמו שרק אתה יודע לעשות!! אבל אני רוצה להוציא אותם עכשיו . ותהיתי מדוע ממליצים לא להסיר את הקופסית כשאישה כבר מחליטה בכל מקרה להוציא את השתל? הרי התגלו לאחרונה בעיות עם הקופסית אז למה לא להוציא בכל זאת למען הסר ספק?? תודה😍
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס12/04/2019הי איריתי תוכלי לקבוע עם המרפאה ביקורת? אסביר לך הכל פנים מול פנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיושששש שובבב
אירית12/04/2019אמממ..העניין שהפגישת ייעוץ רק עוד שבועיים...בא לי כבר לדעת תשובה! אני מכירה את הגישה ויודעת שטוענים שלא צריך להוציא והכל נדיר אבל אני החלטתי בכל זאת להוציא.מה שבא לך 😍
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת שתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס12/04/2019אפשר בהחלט להסיר את השתלים עם הקופסית סביבם. אם השתלים מעל השריר זה ניתוח מעט מורכב אבל לא נורא. אם השתלים מתחת לשריר זה מסבך מעט את העניין אבל גם אז - רצונך כבודך ותקבלי תוצאה מושלמת. היות וביצענו הוצאות שתלים בעשרים השנה האחרונות והקו המנחה היה תמיד להוציא קופסית רק כשרואים משהו חשוד בעין אני לא רואה הכרח להוציא את השתלים עם הקופסית במידה ואת בריאה.
זה מסכם את העניין אבל אני בהחלט מבין את הנשים שמבקשות להסיר את הקופסית בשלמותה על מנת ״לדעת שהכל יצא״ אבל שוב אין לכך ביסוס עובדתי. לפחות לא כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה אחת...
אירית12/04/2019ידוע לי עד כמה אתה מעולה!!! . אבל בעניין הזה אתה מדגיש שהייתם מוציאים קפסולות רק כשיש משהו חריג אז נשמע שאין מספיק ניסיון והדגשת שמתחת לשריר זה קצת יותר מסובך יש לך ניסיון רב בהוצאת שתלים וקפסולות מתחת לשריר בצורה מלאה בלי להשאיר חתיכה הכי קטנה ? כמה בערך עשית? בצורה שהדגשתי? ואולי כרגע אין משהו עובדתי אבל מסתובב איזה עניין סביב הקפסולות האלה עדיף להוציא וזהו. לא רוצה לבצע ניתוח ולא להוציא הכל ועוד חצי שנה יגידו חד משמעית שזה בעייתי ואז אוכל את ליבי המתוק :) גם כרגע מאשימים את הקפסולה בבלאגנים...אני אדם של פשטות אז נגמור עם זה ונעשה הזרקת שומן פשוט וקל!!! אשמח למענה על הנקודות שהדגשתי ומבטיחה שלא אחפור בעוד שאלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס12/04/2019יש לי נסיון רב בהוצאת שתלים עם הקופסית את יכולה להיות רגועה. גם מתחת לשריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?