שלום ד"ר אופיר שיין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר אופיר שיין
    לירון
    14/04/2019

שלום דר אופיר שיין הייתי רוצה להגיע לפגישת ייעוץ בנושא הוצאת שתלים והרקמה שמסביב . הייתי רוצה לפני שאני מגיעה לדעת האם אתה מוכן להסריט לי ווידאו של הוצאת הקפסולות ובנוסף וידאו בסוף הניתוח של הכיסים כשהם ריקים. בעקרון כל מנתח עושה את זה היום . אך חשוב לי לוודא שגם אתה לפני שאגיע לפגישת ייעוץ. כמובן שיש אמון אך הנושא הזה מלווה בחרדה וכדי לקבל את השלווה יש צורך בוידאו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר אופיר שיין

הוספת תגובה

• הסרטת הוצאת שתלים בוידאו

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    15/04/2019

הי לירון האם את מתכוונת להסריט בוידאו את כל מהלך הניתוח כלומר את הוצאת השתלים או רק וידאו של השתלים שהם בחוץ עטופים בקופסית. אפשר עקרונית גם א וגם ב - א זה בתוספת תשלום כי יש צורך להביא צוות צילום ולקבל אישורים. ב זה בנוהל אם המטופלת מבקשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילוםםםםם

לירון
    18/04/2019

מה לגביי מאפרת?
    קצת הומור 😂😂

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור לקראת צילומים בחדר ניתוח

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    19/04/2019

אפשר לאפר אפילו את
    החזה שיראה שמח 🌈 פסח כשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו