מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוז לאחר הוצאת שתליםנועה16/04/2019
היי רוצה לשאול לגביי ניקוז ..אני יודעת שאתה לא משתמש בניקוז לאחר ניתוח הוצאת שתלים וקפסולות . עד כמה זה הכרחי? האם יש לך שיטה אחרת?? הרי זה מנקה את הגיסים והנקזים מתמלאים? מה קורה שהגוף לא סופג? יכול להיות סרומה ובלאגנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה נקז
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס16/04/2019הי נועה, סרומה ובלאגנים כלשונך יכולות להיות גם אחרי נקז. אני לא משתמש בנקזים בניתוחים שלי. את רוצה נקז - אשים לך נקז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקזזזזזז
נועה17/04/2019לא..אני סומכת עלייך אני לא מקבלת החלטות. אגל מאוד חשוב לי לדעת איך אתה מתמודד עם הדם וכל הנוזל שנשאר בכיס בכדי שלא תיווצר המטומה ושלל בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקזים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/04/2019כשמנתחים נכון הגוף מתמודד לבד עם הבצקת וגם עם קצת דם וסופג אותם לחלוטין תוך כחודש. נקזים זה פאסה כבר כמה שנים טובות אבל מי שרגיל לנקז - ישאיר נקז. עניין של הרגל וטכניקה ניתוחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקזזזזזז
נקזים17/04/2019אין ספק שעדיף בלי נקז זה ממש לא נעים!! אוקיי עשינו ניתוח במידה ויש סיבוכיםמשל המטומה וסרומה או משהו בסגנון זה אומר שצריך לפתוח שוב? או פותרים עם אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלגוריתם
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/04/2019רוצה תשובה? בואי ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזזזזזזזזזזזז
נועה17/04/2019הייתי אצלך כבר. פשוט יש לי שאלות נוספות זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוז
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/04/2019אז זה לא הפורום לשאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?