נוזל כסימן לALCL- בירור

מנהל הפורום

ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
053-4877832
לקביעת תור אצל ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
053-4877832 ללא פרסום בפורום
 
  • נוזל כסימן לALCL- בירור
    ימית
    17/04/2019

    היי . דר שיין הרופאים וגם אתה בפרט מציינים שמעט נוזל זה לא סימן alcl אמרת שאם אין חשד לא שולחים לפתלוגיה של alcl והסברת יפה את הסיבה . אז אם ויש נוזל מועט בניתוח להוצאת השתלים והפסולות לא שולחים לבדיקת alcl כי הרי זה לא חשד?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים - 053-4877832

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נוזלל

    נועה
    17/04/2019

    מציינת שכולנו גם ככה בחרדה קשה לכן חרדה נוספת לבדיקה חסרת טעם נראה לי מיותר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נוזל מועט סביב השתל

    ד"ר אופיר שיין
    17/04/2019

    יש עקרון מנחה ברפואה שלא שולחים בדיקות מיותרות סתם. היות ומעט נוזל אינו מעלה חשד ל ALCL אין צורך לשלוח את הנוזל הזה לבדיקה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


