שתלים בחזה מ2001- התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים בחזה מ2001- התייעצות
    מרב
    22/04/2019

שלום ד״ר,
    יש לי שתלים בחזה 2001. לפני שנה עשיתי אמ אר איי והוסר החשש מדלף או קרע.כמו כן עשיתי אולטרסאונד תלת מימד, גם שם לא הודגם קרע או דלף. בשבועות האחרונים אני מרגישה את הנוזל מסתובב לי בחזה. מאז הניתוח לא הרגשתי שיש לי שתלים בחזה, הכל הרגיש טבעי. בנוסף להרגשת הנוזל יש לי תחושה של חנק בגרון. אני בפחדים ולא ישנה בלילות. דוקטור, האם יתכן ונוצר קרע והסיליקון פתאום מוקגש לי? האם יכול להיות שהסיליקון בהנחה שהוא מסתובב לי בחזה, גורם לתחושת חנק? ובכלל, האם סיליקון משתלים של סבין משנת 2001, יכול להזיק? אין לדעת איזה סיליקון זה... אודה מאוד לתשובות מעמיקות ומה אתה מייעץ? תודה ענקית מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים בחזה מ2001- התייעצות

הוספת תגובה

• שתלי סבין ותיקים

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    22/04/2019

הי מרב דבר ראשון אין מקום לחשש. גם אם יש קרע חלילה הוא לא גורם לתופעות שאת מתארת. את אומרת שהתופעות התחילו אחרי שביצעת Mri ואולטרסאונד שהיו תקינים לכן הצעד הנכון הוא לבצע אולטראסאונד חוזר. אם יודגם בו קרע עליך לגשת להחלפת שתלים. אם הסונר תקין הרי שעליך לברר במקומות אחרים (מומלץ בלי קשר לאולטרסאונד) את הסיבות למועקה ותחושת החנק. סבין חברה מצויינת ואני עוקב אחרי נשים שעברו הגדלה עם סבין בסוף שנות ה 90 ואין להם כלל סימפטומים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אתה מקסים :-)

מרב
    22/04/2019

לדעתך יכול להיות שאחרי שנה מהבדיקות נוצר קרע? מוזר לי מאוד שאני מרגישה את הנוזל מסתובב לי בחזה, מה שאף פעם לא הרגשתי. האם זה יכול להיות סימן לדלף? מרגישה את זה בלי קשר לתזוזה. פשוט מטריד. תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מידע

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    22/04/2019

אני לא מכיר תופעה כזו של תחושה של נוזל שמסתובב בחזה. זה ככל הנראה פסיכולוגי. אולי אם באולטראסאונד יודגמו נוזלים סביב השתל זה יתן גיבוי עובדתי לתחושה הזו אבל, שוב, זו לא תלונה שאנחנו המנתחים שומעים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו