אופיר שיין?? אתה אמיתי!!??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופיר שיין?? אתה אמיתי!!??
    מיכל
    19/05/2019

טוב ככה ראיתי עבודה אחרונה שלך וואו!!!!! הוצאת שתלים וקפסולות פשוט מדהים! רק שהשתלים של הבחורה שהייתה אצלך היו מעל השריר. שלי מתחת 😥😥ואומרים שחייב מיקרוכירורג כיוון שמיקרו יותר מתמצא באזור ולא ייפגע בשום אופן בעורק בין צלעי או בריאות חלילה. וגם השדיים יראו יותר יפים כאשר מיקרו כירורג מבצע את הניתוח מה אעשה?? אני כל כך רוצה לבוא אלייך אבל מה עם עניין המיקרוכירורג???😖😖😖😖😖

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופיר שיין?? אתה אמיתי!!??

הוספת תגובה

• צורך במיקרו כירורג להוצאת קופסית

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    19/05/2019

מיקרו כירורג - הי מיכל, כל נושא ה״מיקרוכירורג״ לא ברור לי מאיפה הגיע ומה הקטע. גם לגבי נושא המעל / מתחת לשריר - אם המנתח שלך הוא מומחה בכירורגיה פלסטית ומציע את הניתוח אז את יכולה להיות רגועה שהוא יודע מה הוא עושה ללא קשר ל״כותרות״. לכל פלסטיקאי בארץ יש הכשרה כלשהי במיקרו כירורגיה ובמקרה וחלילה נפגע עורק כולנו מיומנים במענה. גם לא ברור מאיפה הקביעה שאם מיקרוכירורג ינתח החזה יראה יפה יותר. כך ש... תחליטי מה שנוח לך ❤

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נמרץ

מיכל
    20/05/2019

אוקיי ומה עם צריך טיפול נמרץ? מה עושים? הרי הניתוח לא מתבצע בבית חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך בט"נ

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    21/05/2019

אם חלילה צריך טפול נמרץ - מעבירים לביה"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו