מידע רפואי
פורומים
- התפתחות תינוקות
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- רפואת שיניים
- פגים
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- סקס ויחסים
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.פרופ` ארנון כהן
מומחה ברפואת עור ומין מנהל שירות העור של שירותי בריאות כללית, מחוז דרום. תחומי טיפול: פסוריאזיס, אקנה, סבוריאה, נגעי עור, שומות, יבלות, הסרת נגעי עור, מלנומה, אקזמה, הרפס ועוד
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים ללא פרסום בפורום
- הגדלת חזה ואירוע משפחתיבת אל15/07/2019
לפני כחודשיים עברתי הגדלת חזה.
אני אמורה ללכת לאירוע משפחתי עוד שבוע.
אני מעוניינת ללבוש שמלה ללא חזייה.
האם אני יכולה לעשות זאת לאחר פרק זמן כזה לאחר הניתוח?
או שחייב חזייה שתתמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בחזיה לאחר הגדלת חזה
ד"ר אופיר שיין15/07/2019הי בת אל - עליך לשאול את המנתח שלך. יש מספר גישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
טיפול לא תרופתי זה הדבר הבא!
סובלים מהפרעות שינה, PTSD, אפילפסיה, חרדה, פיברומיאלגיה? ישנה אבחנה של לקויות למידה ו\או הפרעות קשב וריכוז? ישנו טיפול שיכול לסייע. פנו עוד היום לד"ר דורון תודר, מומחה בתחומו!
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
| 11/02/2019
היועצים שלנו
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה
פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפ... קרא עוד
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד