האם באמת חוסר ברקמת שד מגבילה את גודל השתלים שאפשר להכניס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם באמת חוסר ברקמת שד מגבילה את גודל השתלים שאפשר להכניס
    מישהי
    22/04/2020

היי, עשיתי הגדלה לפני 8 חודשים ואני עד היום לא רגועה ומבואסת שאולי היה אפשר להכניס אצלי יותר. ההגדלה הייתה מתחת לשריר עם שתל עגול מחוספס פרופיל בינוני. הייתי ממש שטוחה והרופאה שניתחה אותי אמרה לי בייעוץ שבגלל שאין לי ריקמה אי אפשר להכניס יותר מ275. היא ניראתה ונשמעה מאוד מקצועית ובמדידות ובהדמייה זה היה ניראה סבבה וכשיצאתי מהניתוח נכנסתי פשוט לדיכאון. זה יצא ממש קטן וציפיתי לראות משהו הרבה יותר גדול. בניתוח עצמו הוכנס לי בסוף 300 בצד אחד ו275 בצד השני בגלל אסימטריה. היא אמרה לי שזה מה שיכלה להכניס וגם שהשריר שלי היה ממש חזק ואי אפשר היה למתוח יותר מדי את העור והשריר החזק קצת דחף את השתלים לבפנים ושזה ייצא יותר מאוחר החוצה..אבל ככל שעבר הזמן זה לא כזה גדל..אולי ממש קצת.. השאלה שלי היא האם כשאין ריקמה זה באמת מגביל מבחינת הגודל? האם לבנות אחרות ששטוחות כמוני גם אי אפשר לשים להם יותר מדי? כי תמיד ראיתי בנות שהגדילו וזה יצא להן פצצה..מה השתבש אצלי? האם באמת זה היה המקסימום לגוף שלי? אני לא רוצה לחשוב על עוד ניתוח..אבל אני כל הזמן שואלת את עצמי אם הייתי הולכת לרופא אחר אולי הוא היה מכניס לי יותר..זה היה סיכון בשבילי? ועוד שאלה..החזה ניראה קטן וטבעי אבל יש רווח באמצע..כאילו אין לי כלום באמצע..לפני הניתוח גם לא היה אבל היה אפשר לקרב את זה בניתוח? אני צריכה להיות מרוצה או שבאמת היה פשלה של הרופאה וזה לא היה אמור להיראות ככה אחרי ניתוח כזה? הכוונה גם מבחינת הגודל וגם מבחינת הרווח..אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גודל השתל

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    22/04/2020

הי מישהי, מקובל במידה והמטופלת לא מרוצה מהגודל לשקול ניתוח משלים לאחר שנה מהניתוח הקודם. אני בטוח שהרופאה המקצועית הכניסה את השתל המתאים ביותר. אם את לא מעוניינת בניתוח נוסף הרי שכל הדיון מיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת השאלה שלי הייתה אם החוסר ריקמה באמת מגביל? לא ענית לי

מישהי
    22/04/2020

אפילו שאני לא רוצה לעשות עוד ניתוח..השאלה שלי הייתה היא אם נתקלת גם במצב של בנות שבאמת לא היה להם כלום לפני וזה באמת נכון שאי אפשר לשים להם שתל יותר גדול מהשתל ששמו לי? הרופאה שלי אז אמרה שאם מותחים יותר מדי זה יכול לעשות נזק בעתיד..ובגלל שלא התייעצתי אם עוד רופאים נישארתי עדיין עם ספקות בנושא ולכן שאלתי פה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו