הגדלת חזה דרך הטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה דרך הטבור
    מור
    18/01/2009

אני מעוניינת להגדיל חזה אך בשום אופן לא עם צלקות , אני לא סובלת צלקות ומעדיפה לא להגדיל בכלל..
    שמעתי על ניתוח מהטבור, יתרונותיו וחסרונותיו, בכל זאת רציתי לשאול - האם לא ניתן לייצב את המי מלח עם חומר כמו באוכל, נגיד, ג'לטין ? למה יש רק מי מלח ואין עוד חומרים שמתאימים להגדלה שכזו? שמעתי שזה דולף ומשקשק, אבל עדיין אני מעוניינת.. אם זה דולף אז אחרי כמה שנים ניתן יהיה למלא בחזרה , אז מה הבעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה דרך הטבור

הוספת תגובה

• וגם רציתי לראות צלקת מניתח כזה,

מור
    18/01/2009

בתמונה שמתארת את החתך.. איך אני יכולה לראות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    18/01/2009

הכנסת שתל דרך הטבור הוא פתרון לקוי אשר לא מקובל על רוב הפלסטיקאים בעולם.
    מיקום נכון של הצלקת וטיפול ברקמה בשיטות הנכונות מפחית מאוד את הסיכון לצלקת לא יפה.
    שתל מי מלח הוא מוצר שחולף מן העולם מאחר ושתלי סיליקון עדיפים בהרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ג'ורג פלמן

שיר וייסמן
    11/03/2009

מישהו מכיר את ד"ר פלמן?? שמע עליו???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנתח פלסטי?????

ד''ר נמרוד פרידמן
    13/03/2009

הרופא הנ"ל אין מומחיות בכירורגיה פלסטית.
    ניתן לראות את רשימת המומחים בכירורגיה פלסטית באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע חשוב ביותר !

ליאורה
    24/03/2009

ד"ר ג'ורג' פלמן אנו ואני חוזרת ומדגישה אנו רופא בעל התמחות בכרוגיה פלסית המוכרת במדינת ישראל ! הנ"ל מחזיק בתואר של כרורג כללי בלבד ! רצוי להעיר שגם את למודי הרפואה שלו עשה לפני זמן רב באחת ממדינות ברית המועצות לשעבר. כל מי שמפקרה או מפקיר את גופו לרופא בעל כישורים אלו לוקח סיכון עצום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו