מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהמתוסכלת23/01/2009
אני חודש לאחר ניתוח אף בהרדמה מקומית,ורוצה לעבור ניתוח להגדלת חזה, אני 51 ק"ג גובה 1.69, שדיים קטנים אך לא שטוחים,כל שאני רוצה הוא שיהיו לי שדיים קצת יותר גדולים לא רוצה חזה גדול אלא קצת יותר גדול לפי מה שראיתי בתמונות 220-200 סמ"ק משביע רצוני,אני מאוד רוצה החלמה קלה, ניתוח בהרדמה מקומית, ושתל שיונח מעל השריר, ללא קפלים, האם קיים דבר שכזה? האם בהערכה כללית שלך אפשר להכניס שתל במימדים כאלו מעל השריר, בהרדמה מקומית?ללא קפלים? הייתי כבר בייעוץ שממנו יצאתי מאוכזבת כי הרופא שתק כל השיחה ורק הראה לי מצגות, אני מקווה שתוכל לומר לי משהו שיעודד אותי, תודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן26/01/2009היי מיכל,
אני מאוד מבין את חששותיך והשאלות שאת שואלת הן נכונות.
מטרת היעוץ היא לנהל דו שיח בכדי שהרופא יבין מה הן רצונותיך וחלומך ואת תביני מה ניתן להשיג ובאזה דרך.
לצערי הפורום לא יכול להוות תחליף לשיחה כזו מאחר וללא שיחה , דיון מעמיק ובדיקה, אין ביכולתי לחוות דעה לגביך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שירי28/01/2009אם את כבר עושה ניתוח תעשי הגדלה של לפחות 250-260. אני עשיתי 225 בדיוק כמוך לא רציתי יותר מדי גדול. הניתוח יצא יפה אבל בסופו של דבר לאחר שנה, הנפיחות יורדת והחזה נראה קטן מאשר בהתחלה,ראי גם הודעתי בדף זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יצא האף?
טל04/02/2009אני רוצה לעשות ניתוח אף יש לך מנתח להמליץ לי? יצא לך יפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?