הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה
    מתוסכלת
    23/01/2009

אני חודש לאחר ניתוח אף בהרדמה מקומית,ורוצה לעבור ניתוח להגדלת חזה, אני 51 ק"ג גובה 1.69, שדיים קטנים אך לא שטוחים,כל שאני רוצה הוא שיהיו לי שדיים קצת יותר גדולים לא רוצה חזה גדול אלא קצת יותר גדול לפי מה שראיתי בתמונות 220-200 סמ"ק משביע רצוני,אני מאוד רוצה החלמה קלה, ניתוח בהרדמה מקומית, ושתל שיונח מעל השריר, ללא קפלים, האם קיים דבר שכזה? האם בהערכה כללית שלך אפשר להכניס שתל במימדים כאלו מעל השריר, בהרדמה מקומית?ללא קפלים? הייתי כבר בייעוץ שממנו יצאתי מאוכזבת כי הרופא שתק כל השיחה ורק הראה לי מצגות, אני מקווה שתוכל לומר לי משהו שיעודד אותי, תודה מראש, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    26/01/2009

היי מיכל,

אני מאוד מבין את חששותיך והשאלות שאת שואלת הן נכונות.
    מטרת היעוץ היא לנהל דו שיח בכדי שהרופא יבין מה הן רצונותיך וחלומך ואת תביני מה ניתן להשיג ובאזה דרך.
    לצערי הפורום לא יכול להוות תחליף לשיחה כזו מאחר וללא שיחה , דיון מעמיק ובדיקה, אין ביכולתי לחוות דעה לגביך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

שירי
    28/01/2009

אם את כבר עושה ניתוח תעשי הגדלה של לפחות 250-260. אני עשיתי 225 בדיוק כמוך לא רציתי יותר מדי גדול. הניתוח יצא יפה אבל בסופו של דבר לאחר שנה, הנפיחות יורדת והחזה נראה קטן מאשר בהתחלה,ראי גם הודעתי בדף זה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יצא האף?

טל
    04/02/2009

אני רוצה לעשות ניתוח אף יש לך מנתח להמליץ לי? יצא לך יפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו