הגדלת חזה+הרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה+הרמה
    ליטל
    05/02/2009

אני בת 24 ואחרי עליות וירידות רבות במשקל, החזה צנח וקטן בצורה משמעותית, זה נראה רע, כמו אישה אחרי הרבה הנקות, אבל אני בת 24!! אני שוקלת לעבור ניתוח הגדלה והרמה ואני יודעת שאני צריכה לבצע ניתוח במקום מקצועי וטוב אבל לפי אילו קריטריונים לבדוק? האם בכל המרפאות ניתן לעשות ניתוח "משולב" ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה+הרמה

הוספת תגובה

• הרמה והגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    08/02/2009

היי ליטל,

חשוב לבחור את הרופא שינתח אותך ולא את המכון שהוא גוף מסחרי למטרת רווח בלבד.
    דברי עם הרופא, ראי אם הוא אמין בעינייך, בדקי אם הוא מנתח אותך או משהו אחר והאם הוא עושה את כל הניתוח, בררי מי משחרר אותך מבית החולים ומטפל בך לאחר מכן (המנתח שלך או אחות).
    דברי עם מנותחות שעברו את הניתוח וסי לגלות לא רק אם הם מרוצות מהתוצאה אלא גם אם הרופא היה זמין בשבילן בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב,

שחר
    08/02/2009

אכן, בסופ"ש חקרתי על הנושא, ומה שמצאתי זה שמעט מאוד מנתחים מספרים על ההצלחה שלהם בניתוח חזה טובולרי, וכן בפורומים כמעט ואין מידע על בנות שעברו ניתוח כזה. ובמיוחד מעט מאוד תמונות של בנות עם חזה טובולרי לפני ואחרי הניתוח. שלחתי לך באתר שלך טופס "צור קשר", ושם פירטתי קצת יותר על עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו