ם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ם
    רונית
    27/02/2009

אני בת 30, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני חצי שנה, סיליקון 500CC בשבועות האחרונים התחילה הופעה של קפלים, שקעים וגלעבם בחלק הפנימי של שני השדיים. כשפניתי לרופא המנתח הוא הסביר שהסיבה לכך שאני רזה והעור שלי הוא דק ואין טיפול לתופעה הזאת.אני מרגישה שהתופעה הולכת ומחימרה , השקעים נהים עמוקים יותר ומתפרסים על פמקרהני שטח גדול יותר, לא רק מרגישים אותם אלא גם רואים אותם בצורה די בולטת. קשה לי להסתפק בתשובה של המנתח,במיוחד בגלל שהבעייה הופיע רק 5 חודשים לאחר הניתוח ובמשך 5 החודשים הראשונים מראה של החזה היה מושלם וחלק לחלוטין ואני מרגישה בהידרדרות מהירה.אשמח לדעת האם קיים פתרון לבעייה?האם החלפת השתלים תפתור את הבעיה?האם עלי לחזור למנתח ולהתעקש על קבלת פתרון?אם החלפת שתלים אכן פתרון,האם אצטרך לשלם על עבור ניתוח נוסף?האם האחריות על השתלים תקפה לגבי המקרה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ם

הוספת תגובה

• קפלים לאחר הגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/02/2009

היי רונית,

הקפלים לא הופיעו מיד לאחר הניתוח מכיוון שבהתחלה יש בצקת של הרקמה. הבצקת גורמת לרקמה להיות עבה יותר ולכן לא מרגישים בקפלים.
    סיבות נוספות יכולות להיות:
    1.שתלים גדולים מדי לממדי גופך (500 סמ"ק הוא שתל גדול אלא אם כן את אשה גבוהה ורחבה)
    2. הווצרות קפסולה אשר מכווצת את השתלים (במקרה זה, את תרגישי שהשד נהפך לקשה יותר).
    3. שימוש בשתל עם ג'ל סיליקון רך (במקרה זה ניתן להחליף את השתלים אולם הבעיה לא תפתר באופן מוחלט והשדיים יהיו קשים יותר.

האחריות על השתלים לא מכסה מקרים של קפלים אלא רק קרע.
    מקובל בארץ ובעולם כי במקרה של ניתוח נוסף, הלקוחה לא משלמת שכר רופא אלא רק עלויות של הניתוח (חדר ניתוח, שתלים וכד'...)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו