מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח הגדלת חזה חוזרקרן05/03/2009
היי,עברתי לפני כשבועיים ניתוח להגדלת חזה אצל אחד מטובי הרופאים בארץ והוכנס לי עגול בגודל 395 מ"ל. אני מבינה שאני נמצאת כרגע בתחילתו של התהליך ושעלי להמתין שהעור יימתח והשתל מעט ייצא. אולם, אנני שבעת רצון מהגודל שיצא. הציפייה שלי הייתי לחזה שופעו גדול, אך לא פרובוקטיבי. לכל הדעות לא ניתן לומר שיש לי כרגע חזה גדול, כלומר נוכחות כלשהי. באמת שלא. דרך אגב, הניתוח נעשה מעל השריר. רציתי לשאול בבקשה כמה זמן עליי להמתין על מנת לעבור ניתוח חוזר?? והאם קיימת בעתייתיות מבחינת החלמה כאשר פותחים למעשה בעור מצולק לאחר ניתוח אחד ולא בעור חדש ונקי מצלקות? והאם בד"כ הרופא נוהג לבוא לקראת המנותחת מבחינת מחיר במקרה כזה? אודה לך עד מאוד אם תענה לי בפירוט על השאלות ששאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה לא מספיק גדולה
ד''ר נמרוד פרידמן05/03/2009היי קרן,
בדרך כלל יש להמתין כשנה עד לניתוח חוזר.
אין בעיה לפתוח שוב והצלקת לא צריכה להיות פחות יפה לאחר הניתוח השני.
אין מדיניות אחידה במקרים אלו והכל תלוי ברצון הרופא. המחיר יכול לנוע בין תשלום עבור חדר ניתוח ושתלים בלבד ועד למחיר ניתוח מלא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?