שלום| שאלה למנתח פלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום| שאלה למנתח פלסטי
    שלום לכולם
    18/03/2009

שלום, אני בת 21 יש לי 2 ילדים ואני מניקה בערך שנה כל אחד... החזה שלי לא גדול ואני אישה גבוהה... הבעיה העיקרית היא שהזמן ההריון ובמיוחד (!!) בהנקה החזה ממש גדל לי... למשל בהנקה אני ממש מרוצה ממנו זה מין פלא כזה, הוא נהפך ליפה גדול ויציב הבעיה היא שבסיום ההנקה לאחר שנה הוא נהיה ממש מגעיל ומבייש... נהיה כמו שקית אוכל ריקה.. משהו מוזר ... רך מאוד ונפול... שאלתי היא האם אישה שעושה ניתוח להגדלת חזה ומתכוונת להביא עוד ילדים ואפילו הרבה ולהניק את כולם בערך שנה יכולה לעבור ניתוח מבלי שהכל ייפגע ושוב ייצנח וייראה מכוער?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום| שאלה למנתח פלסטי

הוספת תגובה

• הנקה וצניחה

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/03/2009

היי,
    הרמה יכולה לפגוע ביכולת ההנקה. בנוסף, אין הגיון לבצע ניתוח אם את מתכוננת ללהרות תוך שנה. שום ניתוח לא יכול למנוע את השינויים בשד במהלך ההריון וההנקה.
    אני מציע כי תמתיני עם תהליך עיצוב החזה עד לאחר שתסיימי עם הלידות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה אחרי ניתוח הגדלת חזה

לא משנה
    27/06/2009

שלום דר".
    בויכוח עם נשים עלה עניין ההנקה אחרי ניתוח חזה .
    אנא פתור לנו אחת ולתמיד את הסוגייה הנ"ל .
    למען הסר ספק נשאל את השאלה במלואה .
    " האים ניתוח הגדלת חזה פוגע ביכולת ההנקה או בסיכון לפעוט "
    בתודה החבר'ה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה לאחר הגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/06/2009

היי

הגדלה לא פוגעת ביכולת ההנקה ואין סיליקון בחלב האם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו