מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום| שאלה למנתח פלסטישלום לכולם18/03/2009
שלום, אני בת 21 יש לי 2 ילדים ואני מניקה בערך שנה כל אחד... החזה שלי לא גדול ואני אישה גבוהה... הבעיה העיקרית היא שהזמן ההריון ובמיוחד (!!) בהנקה החזה ממש גדל לי... למשל בהנקה אני ממש מרוצה ממנו זה מין פלא כזה, הוא נהפך ליפה גדול ויציב הבעיה היא שבסיום ההנקה לאחר שנה הוא נהיה ממש מגעיל ומבייש... נהיה כמו שקית אוכל ריקה.. משהו מוזר ... רך מאוד ונפול... שאלתי היא האם אישה שעושה ניתוח להגדלת חזה ומתכוונת להביא עוד ילדים ואפילו הרבה ולהניק את כולם בערך שנה יכולה לעבור ניתוח מבלי שהכל ייפגע ושוב ייצנח וייראה מכוער?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וצניחה
ד''ר נמרוד פרידמן22/03/2009היי,
הרמה יכולה לפגוע ביכולת ההנקה. בנוסף, אין הגיון לבצע ניתוח אם את מתכוננת ללהרות תוך שנה. שום ניתוח לא יכול למנוע את השינויים בשד במהלך ההריון וההנקה.
אני מציע כי תמתיני עם תהליך עיצוב החזה עד לאחר שתסיימי עם הלידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה אחרי ניתוח הגדלת חזה
לא משנה27/06/2009שלום דר".
בויכוח עם נשים עלה עניין ההנקה אחרי ניתוח חזה .
אנא פתור לנו אחת ולתמיד את הסוגייה הנ"ל .
למען הסר ספק נשאל את השאלה במלואה .
" האים ניתוח הגדלת חזה פוגע ביכולת ההנקה או בסיכון לפעוט "
בתודה החבר'ה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן28/06/2009היי
הגדלה לא פוגעת ביכולת ההנקה ואין סיליקון בחלב האם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?